E2h

Forstå kriminelle rehabiliteringsprogrammer: undervisning i fængslet

Lær hvordan et rehabiliteringsprogram hjælper indsatte

Forandring er muligt for alle. Selv folk i fængsel kan ændre sig til det bedre og blive gode og produktive borgere. Men at gøre det kræver lidt offer og hjælp fra de berørte agenturer. Det er grunden til fængsel rehabiliteringsprogrammer blev skabt.

Mange kriminelle rehabiliteringsprogrammer for fanger er bredt tilgængelige i hele verden. Hver af disse programmer målgrupper af mennesker med særlige behov for reform og giver oplysninger om forskellige aspekter af livet. Dette er nyttigt for at få indsatte akklimatiseret til livet uden for fængslet system. Her er nogle af de mest berømte rehabiliteringsprogrammer:

Forstå kriminelle rehabiliteringsprogrammer: undervisning i fængslet. Pædagogisk rehabiliteringsprogrammer.
Forstå kriminelle rehabiliteringsprogrammer: undervisning i fængslet. Pædagogisk rehabiliteringsprogrammer.

  1. Pædagogisk rehabiliteringsprogrammer. Fængselsreformer pædagogiske programmer er dem, der involverer at lade de indsatte for at få en akademisk grad eller kald. Eventuelle kurser på universiteter og gymnasier er også tilgængelige for de indsatte. Med at tilbyde undervisning i fængsel, er disse mand og kvinder får chancen for at få en bedre fremtid uden for systemet ved at blive udstyret med den nødvendige viden til at gå på. Bortset fra at tjene grader, kan indsatte også tage enklere kurser som madlavning, udbedring computere, eller oprette genanvendte håndværk. Fanger, der har gennemgået denne rehabiliteringsprogram også modtage hjælp til deres jobansøgninger, når de er frigivet. De er normalt gives anbefaling breve, så de kan finde arbejde på trods af deres straffeattest.
  2. Religiøse fængsel rehabiliteringsprogrammer. Religiøse Rehab programmer involverer undervisning forskellige religiøse overbevisninger indsatte. De overbevisninger at blive undervist normalt afhænge af landets største religion. Men de fleste fængsler tillader undervisning i forskellige religioner som kristendom, islam, buddhisme og jødedom at imødekomme enhver beboer personlige religiøse overbevisning. Tilhængere af religiøse rehabiliteringsprogrammer mener også, at fangernes sjæle bør blive helbredt, også efter at deres mørke fortid. Ved at have et positivt perspektiv i deres liv, har fangerne håb om et bedre liv. De har også en tendens til ikke at misbruge chancerne givet dem. Interessant, nogle af de fanger, der tager religiøse rehabiliteringsprogrammer bliver religiøse ledere selv.

Prison rehabiliteringsprogrammer faktisk ikke skabt til at reducere kriminelle sats. I stedet disse programmer sigte mod at reducere re-lovovertrædelser. Programmerne har vist sig at være effektiv, da procentdelen af ​​re-overtrædelser er faldet. I Det Forenede Kongerige, for eksempel voksen re-lovovertrædelser faldet til 13%, mens de unge re-overtrædelser faldt til 1,5%. Deres programmer succes forventes at gå på. Andre rehabiliteringsprogrammer i andre dele af verden har næsten de samme resultater.

Men ikke alle fængslerne rehabiliteringsprogrammer er vellykkede. Nogle lande gjorde misbruger deres programmer, og gjorde disse arbejde kun til personlig fordel af nogle. Der var også nogle ineffektive rehabiliteringsprogrammer i USA i begyndelsen af ​​1970'erne. Regeringen opgav næsten at give rehabiliteringsprogrammer dengang.

Lær hvordan et rehabiliteringsprogram hjælper indsatte. Religiøse fængsel rehabiliteringsprogrammer.
Lær hvordan et rehabiliteringsprogram hjælper indsatte. Religiøse fængsel rehabiliteringsprogrammer.

Derfor er effektiviteten af ​​et program almindeligvis afhængig administratorerne. Omhyggelig planlægning og intensive studier og uddannelse for dem, der vil arbejde for rehabiliteringsprogrammer er nødvendige. Frem for alt, den ægte interesse hjælpe lovovertrædere skal være der. Uden dette, er det næsten umuligt at få positive resultater.

Det er sandt, at indsatte kan vælge at ændre alle af sig selv. Men at give dem en hånd, er meget bedre. Næsten alle fanger, der tænker på at ændre ikke ved hvordan man starter forfra. Ved at give fængsel rehabiliteringsprogrammer, vil de blive oplyst, at en lysere fremtid stadig venter dem.