E2h

Hærdning svineinfluenza: influenza fakta og retsmidler

Lær om H1N1-virus og behandling for influenza

Den mest frygtede sygdom i dag er det A (H1N1) virus kendt som svineinfluenza. Virusset blev første gang identificeret i Mexico og senere spredt bredt i de mest trafikerede byer i verden. Det er normalt inficerer svin, men senere begyndte at inficere mennesker så godt. Sygdommen er frygtelige, fordi procentdelen af ​​dødsfald allerede har nået 50% af de bekræftede tilfælde.

Hærdning svineinfluenza: influenza fakta og retsmidler. Tag æble cider eddike som et naturligt middel mod svineinfluenza.
Hærdning svineinfluenza: influenza fakta og retsmidler. Tag æble cider eddike som et naturligt middel mod svineinfluenza.

Hvordan kan vi helbrede svineinfluenza? Vi skal huske, at en virus spreder hurtigere i tætbefolkede byer. En måde at undgå influenza, er at undgå at gå til disse tætbefolkede byer, men hvad nu hvis det befolkede by er, hvor vi bor? Hvordan kan vi undgå denne sygdom? Argumentet kan løses ved at beskytte os selv ikke at blive smittet med virus.

Hvis en beboer bliver syg med influenza symptomer på trods af de sikkerhedsforanstaltninger følges, kan antivirale lægemidler såsom Tamiflu og Relenza skal træffes. Nogle influenza retsmidler eller naturlige helbredelsesmetoder for sæsonbestemt influenza og muligvis svineinfluenza kunne overvejes. Mens USA stadig er ved at forberede H1N1-vaccinen og beslutte, om de vil gå til fuld blast produktion, kunne naturmedicin tages i betragtning.

Her er nogle ideer til hvordan man kan helbrede svineinfluenza:

  1. Tag æble cider eddike som et naturligt middel mod svineinfluenza. Apple cider eddike holder kroppen i en alkalisk tilstand, således at sygdommen ikke kunne opholde sig. Bare blande tre skefulde æble cider eddike med et glas vand og drikke blandingen tre gange om dagen. Det virker for nogen form for influenza behandling .
  2. En sammenkog af hvidløg, løg, ingefær, eddike og hot sauce er også en naturlig kur mod svineinfluenza. Brug blender at blande godt og male. Dette vil gøre en naturlig antiviral kur mod svineinfluenza og andre fælles influenza.
  3. Inhale 6 pumper af hydrogenperoxid hver to timer at køre den virus væk. I Indien er der imidlertid en læge injiceret H2O2 til sin døende influenza patient. Patienten blev helbredt.
  4. Tag antivirale medicin som Tamiflu og Relenza til at reducere muligheden for svin virus. Hvis virus ikke forsvinder, skal du se en læge for intens medicin.

Lær om h1n1-virus og behandling for influenza. En sammenkog af hvidløg, løg, ingefær, eddike og hot sauce er også en naturlig kur mod svineinfluenza.
Lær om h1n1-virus og behandling for influenza. En sammenkog af hvidløg, løg, ingefær, eddike og hot sauce er også en naturlig kur mod svineinfluenza.

Svineinfluenza eller influenza vacciner skal ske frisk hvert år. Som en forholdsregel, bør vi ikke rejse til steder kendt for at være smittet med svineinfluenza, så der er ingen frygt for at bringe hjem virussen. En kampagne for renlighed kunne indledes med de lokale embedsmænd, således at hver husstand kunne være involveret.

Swine influenza spreder sig som den almindelige sæsoninfluenza, der spreder i samfundet. Har du nogensinde spekuleret over, hvilke fællesskaber er almindeligt besøgt af virus? Det er fællesskabet med mindre bekymring for renlighed. Så det kan konkluderes, at på trods af vores vedtagne forholdsregler, renlighed er nummer 1 krav for at undgå svineinfluenza virus.

At helbrede svineinfluenza, skal du følge din læges anvisninger. Inden for to dage eller endnu tidligere, søge lægens behandling. Din læge er den eneste, der kan give den rette medicin.

Vi håber, at disse influenza fakta vil hjælpe dig til bedre at forstå svineinfluenza.