E2h

Hvordan at opretholde en god kropsholdning, mens du arbejder på computeren

De fleste job i dag kræver folk til at arbejde på deres computere timer ad gangen (undertiden hele arbejdsdagen), og så dårlige arbejdsstillinger, mens du sidder ned aldrig har været så meget af en sundhedsfare som nu. Nogle af de mest almindelige sundhedsmæssige risici i forbindelse med dårlige arbejdsstillinger omfatter hovedpine, nakke spændinger, ryg og nakke smerter og spasmer, og blødt væv betændelser. Her er nogle af de måder, du kan bevare en god kropsholdning, mens du arbejder på din computer:

Hvordan at opretholde en god kropsholdning, mens du arbejder på computeren. Kend den rette kropsholdning.
Hvordan at opretholde en god kropsholdning, mens du arbejder på computeren. Kend den rette kropsholdning.

  • Kend den rette kropsholdning. Dette er naturligvis dit udgangspunkt. Her er en kort beskrivelse af, hvordan din krop skal se ud, mens du sidder ned foran computeren: begge dine fødder skal være fladt på jorden, dine hofter på samme niveau som dine knæ med din øvre lår parallelt med gulvet , dine skuldre niveau, ryggen lige (hviler på bagsiden af ​​din stol), dit ansigt, og dine arme parallelt med gulvet. Det centrale er at få din krop i en neutral position, og undgå overanstrengelse eller hunching din krop. Du bør heller ikke føle nogen form for muskelspændinger, når man sidder ned, lære at lytte til din krop, og når du føler en vis form for smerte, bør du justere den måde du sidder.
  • Vide, hvad man ikke skal gøre. Du bør undgå at bøje eller sætte op dine fødder, mens du arbejder. Hvis du bruger en bærbar computer, undgå at arbejde, mens du ligger ned: du skal stadig følge kropsholdning regler, mens du arbejder med din bærbare computer.
  • Køb ergonomiske møbler. Du skal købe en stol, der er specielt designet til ergonomisk korrekthed. Stolen bør kunne justeres, så du kunne ændre højden, så du kan sidde med fødderne på gulvet og dine knæ og hofter niveau. Du bør også sørge for, at ryglænet naturligt giver din ryg til hvile i en lige position.
  • Vide, hvordan at arrangere tastaturet. Du bør sikre dig, at dine håndled er parallelt med gulvet. Det er bedst, at du køber en ergonomisk tastatur og mus, så dine håndled vil fastholde sin naturlige stilling, og vil ikke blive belastet, når du skriver.
  • Vide, hvordan at anbringe skærmen. Toppen af skærmen skal være i niveau med din pande, for at forhindre dig i at påtage sig en krum-over position. Dit ansigt skal være omkring 18 inches til 30 inches væk fra din computerskærm, og der bør være en overhead blænding (mening, bør computerskærmen ikke være den klareste lys i rummet) for at undgå at belaste dine øjne.
  • Tag computer pauser. Det er meget vigtigt, at du undgår at stirre på din computerskærm timer ad gangen. Har en timer til at minde dig om at tage computer pauser hver time. Du bør også gøre en indsats for at komme op fra din arbejdsstation og lave nogle strækøvelser.


Husk, kan det tage nogle indsats og disciplin for dig at påtage korrekt kropsholdning, hver gang du arbejder på din computer, men det er meget bedre at gøre disse forebyggende foranstaltninger i stedet for beskæftiger sig med mulige sundhedsmæssige problemer senere hen. Også, kan du blive overrasket, men vedtagelse af korrekt kropsholdning er faktisk noget, man kan vænne sig til, så når du begynder at træne dig selv til at sidde ordentligt foran din computer, er du på vej til at vedtage en sund vane. Held og lykke, og håber dette hjalp!