E2h

Hvordan at rengøre og blege proteser

Ligesom naturlige tænder

Ligesom naturlige tænder, kan tandproteser også blive misfarvet og farves med tiden. Der er mange grunde til, at proteser bliver plettet og gulnet. De former for mad og drikkevarer, som en person spiser og livsstilsvalg såsom rygning kan alle bidrage til mørke og farvede tandproteser. Hvis du ønsker at fjerne nikotin pletter og kaffe misfarvninger på dine tandproteser uden at behøve at bringe dine tandproteser til tandlægen kontor, her er hvordan.

Børstning. Start med at børste dine tænder

Børstning. Start med at børste dine tænder, som du normalt vil. Den regelmæssig børstning vil sikre, at store snavs og stykker kød, der kan sættes på protesen vil blive fjernet. Dette er meget vigtigt, især da masser af mad kan blive fanget i mellem krinkelkroge af tandproteser. I modsætning til naturlige tænder, dog vil dine tandproteser ikke altid give dig en heads up - der kan være snavs og stykker af fødevarer sidder fast i tænderne, som du ikke varsel på grund af den plastiske fornemmelse af proteser.

Hvordan at rengøre og blege proteser. Børstning.
Hvordan at rengøre og blege proteser. Børstning.

Iblødsætning. Efter børste dine tænder grundigt, skal du placere tandproteser i varmt vand. Tillader varmt vand at løbe gennem protesen i mindst 3-5 minutter. Hvis der stadig er spor af skidt og snavs til stede i tandproteser, kan du bruge tandbørste til at fjerne skidt og snavs. Bagefter placere protesen i en lille skål fyldt med nok varmt vand til fuldt dykke mundstykket. Tilføj op til fire skefulde blegemiddel i det varme vand og lad protesen i opløsning i mindst fem minutter. Hvis du ikke har renset protesen i lang tid, eller hvis der er genstridige pletter i tandproteser, kan du lade protesen i løsningen i op til otte minutter.

Skylning. Bagefter fjerne protesen og placere disse under varmt rindende vand. Sørg for at du skylle protesen grundigt, og at de sprækker og alle sider af proteser er fri for rester af blegemiddel. Efter et par minutter af vask og skylning protesen, bør du bemærke, at duften af ​​blegemiddel fuldt ud har forladt tandproteser.

Børstning. Når protesen er blevet grundigt fjernet, kan du placere protesen tilbage i munden og børste som sædvanlig. Den anden børstning vil opfriske din ånde og dit tandkød. Før vi vender tilbage protesen i munden, skal du også sørge for, at du gurgle og rense dit tandkød grundigt, så væksten af ​​bakterier i mellem protesen og gummerne er forhindret. Du kan rense dit tandkød samtidig med at protesen i blød i blegemiddelopløsningen.

Ligesom naturlige tænder. Iblødsætning.
Ligesom naturlige tænder. Iblødsætning.

Planlægning. Sørg for, at du planlægger at protesen rengøring mindst hver anden uge for at sikre, at dine tandproteser forblive ren og lyse. Sørg også for, at du børste dine tænder på daglig basis for at ansamling af snavs og affald fra dag-til-dag brug af dine tandproteser.

Kom skinnende hvide proteser, der ser godt ud og som er sunde for din mund og tandkød ikke kræve professionel rengøring. Med disse trin, bør du være i stand til at opretholde dine tandproteser nemt.