E2h

Hvordan at slippe af forstoppelse: behandling mod forstoppelse

Få forstoppelse relief med disse tips

Ofte er det de enkle ting i livet, der gør forskellen mellem en stor dag og en ikke-så-stor en. Den manglende evne til at have en god afføring kan forårsage ikke bare frustration, men også betydelig ubehag og sløvhed.

Hvordan at slippe af forstoppelse: behandling mod forstoppelse. Få noget mere motion.
Hvordan at slippe af forstoppelse: behandling mod forstoppelse. Få noget mere motion.

Hvordan kan du fortælle, hvis du virkelig er forstoppet? Det er rigtigt, at din tarm mønstre er forskellige fra andres. Alles tarm marcherer i takt til en anden trommeslager. Du normalt poop en gang om dagen., Mens en andens typiske mønster er tre gange hver dag Din nabo? Måske tre eller fire gange om ugen, toppe. Og hvis I alle har ensartede, solide afføring, der ikke er vanskeligt at passere, er ingen af ​​jer forstoppet. Kun du kender normale hyppighed af din afføring.

Få forstoppelse relief med disse tips. Hvis du føler behov for at overbygning, vent ikke for et mere belejligt tidspunkt.
Få forstoppelse relief med disse tips. Hvis du føler behov for at overbygning, vent ikke for et mere belejligt tidspunkt.

Men pooping bør ikke være en konstant problem for dig. Hvis du finde dig selv kæmper for at passere afføring, føle sig som du er tynget af behovet for at defecate, eller har færre end tre kompakte, vanskelige afføringer i en uge, du er mest sandsynligt forstoppet og har brug for til at søge lindring. Her er nogle måder at lindre forstoppelse.

 1. Drikke mere vand. Dehydrering er en af de mest almindelige årsager til forstoppelse. Hvis du er forstoppet, drikke mere vand og færre væsker, der i sidste ende dehydrere dig - ligesom alkohol, kaffe og te. Dette kan give stor lettelse.
 2. Spis mere fiber. Dette er en af de bedste midler. Som du drikker mere vand, tilsæt en større mængde af fiber til din kost. En mangel på fiber kan helt sikkert give problemer, og mange af os ikke spiser nok af det. Men sørg for at øge dit indtag af vand, hvis du øger fiber forbrug. Selvom det er en stor behandling for forstoppelse, spise mere fiber, mens dehydreret kan forværre problemet.
 3. Få noget mere motion. Regelmæssig motion er en del af den forebyggende billedet så godt. I forbindelse med øget vandindtag og fiber forbrug, kan udøve hjælpe dig med at lære, hvordan man kan slippe af forstoppelse og forhindre det i at vende tilbage.
 4. Hvis du føler behov for at overbygning, vent ikke for et mere belejligt tidspunkt. Nogle mennesker kan ikke lide at agterstavn på arbejdspladsen. (I virkeligheden kan lide ingen til at gøre det!) Men jo længere du venter med at gå på toilettet, jo mere fugt afslutter Afføring inde i din krop, så det i stigende grad udtørret og sværere at passere. Langt bedre til at sluge din beskedenhed end at blive forstoppet.
 5. Planlægge et besøg hos lægen. Du er muligvis nødt til at få medicinsk behandling. Hvis disse justeringer i din kost og livsstil ikke lettede problem, eller kun gør en lille effekt, derefter planlægge en aftale med din læge for en fuldstændig evaluering. Spørg ham, hvordan man kan slippe af forstoppelse. En læge kan afgøre, om receptpligtig medicin har skylden, eller om der er en fysiologisk eller underliggende medicinsk tilstand ansvarlig.
  • Medicin. Antidepressiva, lægemidler til behandling af Parkinsons sygdom, og også nogle blodtryk medicin kan forårsage forstoppelse i brugeren. Men selv overforbrug af afføringsmidler, tæller-intuitivt, kan føre til problemer.
  • Underliggende forhold. De fleste af tiden, kan en person lindre forstoppelse ved at gøre dem enkle kost-og livsstil justeringer beskrevet ovenfor. Men lejlighedsvis en underliggende medicinsk tilstand er ansvarlig for. Affald sagen bevæger gennem vores tarme og ud af vores endetarm ved en proces med muskelsammentrækninger, at vi er sjældent klar over (og heldigvis så). Men nogle gange disse muskler ikke opføre sig på måder, de burde, hvis du lider af det, der kaldes bækkenbunden dysfunktion, dine muskelsammentrækninger ikke korrekt i sync, der forårsager forstoppelse.
  • Impaction. Hvis du har været forstoppet smerteligt for en længere periode, er det muligt, at du har udviklet en impaction af afføring, der er for hårdt for dig at videregive din egen. I disse tilfælde er det ganske vigtigt, at du søge lægehjælp for at fjerne impaction.

Nu ved du, hvordan man behandler forstoppelse. Det er et meget almindeligt problem, og typisk en i vores evne til at afhjælpe og forebygge ved at ændre vores kost og livsstil. Kun meget sjældent har forstoppelse indikerer en mere alvorlig medicinsk problem, såsom cancer. Prøv de enkle rettelser først, og hvis du finder ingen lindring, planlægge en aftale med en læge.