E2h

Hvordan at slippe af med en migræne eller sinus hovedpine

En migræne er en dunkende hovedpine, der kan mærkes i den ene eller begge sider af hovedet. En sinus hovedpine føles som ømhed eller trykket i bihuler, der er placeret i nærheden af ​​øjne og kinder. Det er nyttigt at vide, hvad slags hovedpine du oplever at vide, hvordan man kan slippe af med det. Når du har besluttet, om du oplever en migræne eller en sinus hovedpine, fortsætte med de følgende trin.

  1. Se lægen. Underliggende sundhedsmæssige problemer kan være årsag din hovedpine. Gå til klinikken for at få et check-up, således at lægen kan finde årsagen til dine smerter. Han kan behandle din hovedpine efter at have vurderet din helbredstilstand og udføre nogle tests. Han kan ordinere dig nogle medikamenter.
  2. Tag over-the-counter smertestillende. Analgetika mindske smerten af ​​migræne eller sinus hovedpine. Selv om disse medikamenter kan købes uden recept, sørg for, at tage dem er sikkert for dit helbred. Det er stadig bedst, hvis du konsultere din læge, før du bruger nogen form for narkotika. Hvis du har sundhedsmæssige betingelser, såsom forhøjet blodtryk, hjerte komplikationer og andre lidelser, der ikke tager medicin medmindre dette er godkendt af lægen.
  3. Anvend aktuel menthol til de ramte områder. En kølende creme eller gel lindrer sinus hovedpine smerter og kan snøre udvidede blodkar, der forårsager migræne. Brug isposer eller anvender fugtig klud til dine øjne kan arbejde så godt.
  4. Få hvile. Stress er en vigtig faktor, der bidrager til migræne og hovedpine. Når du er stresset, finde tid til at slappe af. Lær afslapning metoder, såsom dyb vejrtrækning øvelser og meditation. Få masser af god søvn de timer, der er i overensstemmelse med din naturlige krop rytme.
  5. Hold dig væk fra irriterende. Undgå ting, der forårsager hovedpine, såsom lugt, lyse lys, høje lyde og lignende. Når du har en migræne, ophold i et svagt og rolige værelse. Brug et lommetørklæde eller maske for at afværge ubehagelige lugte og stærke dufte. Brug briller og ørepropper til at blokere lys og støj. Hold dig væk fra fødevarer og stoffer, der kan forårsage migræne, såsom koffein, alkohol, rygning, visse lægemidler, konserveret kød, lagret ost, mononatriumglutamat, og så videre.
  6. Tag dekongestanter. Disse klare op blokerede bihuler, der forårsager en sinus hovedpine. Før du bruger dem, kender de potentielle bivirkninger, og om det er sikkert for dig at bruge stoffet.
  7. Brug næsespray. En sinus hovedpine er forårsaget af bihulebetændelse og slim oprustning i næsen. En næsespray hjælper med at lindre irriteret bihuler og løsne op klæbrig slim. Dog kan disse stoffer kun anvendes i op til tre dage. Mere end det, betændelsen bliver værre.
  8. Tage antibiotika eller antivirale lægemidler. Antibiotika dræbe bakterier, mens antivirale ødelægge virus. Disse fjerne de bakterier, der er årsag din sinus infektion. Vær opmærksom på, at der er nogle antibiotika eller antivirale, der er skadelige for ufødte børn. Hvis du er gravid, skal du kontakte din gynækolog, før du tager medicin.
  9. Få kirurgi. I nogle tilfælde er kirurgi nødvendig for at slippe af migræne eller sinus hovedpine. Tal med din læge eller kirurg om dette, og spørge, om der er alternative behandlinger for dig.

Hvert middel har sine fordele og ulemper at det

Hvordan at slippe af med en migræne eller sinus hovedpine. Tag over-the-counter smertestillende.
Hvordan at slippe af med en migræne eller sinus hovedpine. Tag over-the-counter smertestillende.

Hvert middel har sine fordele og ulemper til det. Vide alt hvad du kan om nogen retsmiddel, du vil tage. Vær opmærksom på dens virkninger på din hovedpine og din generelle sundhed, og noterer, hvad der virker for dig, og hvad der ikke gør.