E2h

Hvordan at slippe af nikotin pletter

Først og fremmest er det vigtigt

Først og fremmest er det vigtigt, at du hjælper med at sprede korrekt og præcis information. Det er faktisk ikke den nikotin, der forårsager pletter. Nikotin er et farveløst stof, omend meget vanedannende og siges at være kræftfremkaldende eller kræftfremkaldende. Hvis det ikke er nikotin, der forårsager alle de gullige, svagt brunlige pletter, hvad gør? Det er stenkulstjære fra afbrænding af tobak i cigarer og cigaretter.

Hvis du er ryger selv

Hvis du er ryger selv, eller leve med en der er, vil du højst sandsynligt mærke til de pletter, at cigaretrøg kan forårsage til næsten alt, hvad den rører. Fra gardiner, til vægge, til møbler overflader-hyppig eksponering for cigaretrøg kan gøre lyse farver blive mørkere, især brunlige eller mørk gullig. Cigaretter og cigarer rygere selv er også ofre for pletter. Misfarvning er tydeligst i rygernes fingre og negle.

Nogle mennesker faktisk ikke huske misfarvning

Hvordan at slippe af nikotin pletter. Først og fremmest er det vigtigt.
Hvordan at slippe af nikotin pletter. Først og fremmest er det vigtigt.

Nogle mennesker faktisk ikke huske misfarvning. Men kan lugten af ​​brændt tobak udholde sammen med pletter. Desuden kan rester af cigaretrygning kendt som tredje hånd røg stadig være en usund tilstedeværelse i et hjem, som de seneste undersøgelser har fundet ud af.

Hvis du ønsker at rydde op i pletter forårsaget af cigaretrøg, kan du prøve nogle af disse tips:

  • . Hjemmelavet sæbe Kun to husholdningsprodukter væsker er behov for dette: ammoniak og varmt vand. Blande de to: en del af ammoniak for hver tre dele varmt vand. Fugt en klud eller svamp med opløsningen og bruge det til at skrubbe flader omkring huset. Nogle pletter kan være svære at fjerne, så du kan være nødvendigt at gentage skrubbe flere gange. For plast eller vinyl overflader, kan du også prøve denne løsning. Hvis det ikke virker, så prøv en stærkere: badeværelse renere. For bedste effekter, spray renere på de farvede område og lad det stå et stykke tid. Derefter, krat eller tørre pletten væk.
  • Bagepulver. Du kan bruge bagepulver på to måder. Den første er for at eliminere rest lugt fra cigaretrøg. For at opnå dette ved at placere nogle bagepulver i åbne beholdere spredt over hele rummet. Bagepulver er ganske effektiv til at absorbere dårlige lugte, herunder lugt af cigaretter. Du kan endda udføre dette trin lige efter skrubbe dine vægge med dit ammoniakopløsning. Den anden anvendelse er at minimere cigaret pletter på dine tænder. I stedet for at bruge din almindelige tandpasta, børste dine tænder to gange om dagen med bagepulver pasta (almindelig bagepulver laves til en pasta ved at tilføje nogle vand). Du vil med tiden vænne sig til den lidt salte smag.
  • Peroxide cleanser. Til cigaret pletter på dine fingre og negle, kan du bruge en finger bad lavet af en del brintoverilte blandet med lige dele varmt vand. Fordyb dine farvede hænder i opløsningen i omkring fem minutter. Udført hyppigt og regelmæssigt, kan denne behandling mindske pletten på dine hænder og negle. Brug en fugtighedscreme efter behandling, hvis dine hænder bliver for tør.

Hvis du er ryger selv. Nogle mennesker faktisk ikke huske misfarvning.
Hvis du er ryger selv. Nogle mennesker faktisk ikke huske misfarvning.

At komme af med cigaretter pletter er let at gøre med almindelige husholdningsprodukter. Selvom, hvis du virkelig ønsker at slippe af med cigaretter pletter permanent, er den eneste vej at gå er at enten stoppe eller at ryge uden for de områder, som du ikke ønsker at blive plettet af røgen.