E2h

Hvordan at vide, hvis du er berettiget til LASIK

LASIK øje kirurgi er en stor mulighed for mange mennesker

LASIK øje kirurgi er en stor mulighed for mange mennesker, der lider af dårligt syn. Ordet "LASIK" står for L Aser-A ssisted I S ITU K eratomileusis, en procedure for at rette nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl. Men ikke alle er en god kandidat til LASIK.

 1. Age. Hvis du er under atten år, er du ikke berettiget til LASIK.
 2. History of vision korrektion. Den nyere historie er mere den bekymring, når det kommer til LASIK. Risiko for komplikationer stiger, hvis du er i en periode med hvad der er kendt som "refraktive ustabilitet." Grundlæggende betyder det, at din vision muligvis ændrer sig, fordi det har ændret sig meget det seneste. Hvis du er blevet set af en øjenlæge inden for det seneste år, og ordinerede ny korrigerende briller, så er du ikke en god kandidat til LASIK. Vision er ofte i flux for unge tyverne og gravide og ammende kvinder.
 3. Resten af din sygehistorie. Når det besluttes, om LASIK er det rigtige for dig, overveje resten af ​​din sygehistorie så godt. Er du diabetiker? Har du en virus som HIV, der kompromitterer immunsystemet, eller en autoimmun sygdom som leddegigt? Sygdomme som disse kan alvorligt hæmme recovery processen efter LASIK operation. Du er ikke betragtes som en god kandidat til LASIK hvis du står disse betingelser.

  Hvordan at vide, hvis du er berettiget til LASIK. History of vision korrektion.
  Hvordan at vide, hvis du er berettiget til LASIK. History of vision korrektion.

  Anvendelsen af ​​visse lægemidler - ligesom steroider, for eksempel - kan komplicere recovery fra LASIK så godt, hvilket øger risikoen for, at din visuelle resultat ikke vil være godt.

 4. Besættelsen. Det LASIK operation du ønsker måske forbudt i dit område af beskæftigelse. Tal med din arbejdsgiver for at sikre din karriere vil ikke lide, hvis du vælger LASIK.
 5. Hobby. Vil du spille en sport eller deltage i aktiviteter, hvor dine øjne og ansigt kunne lide effekt? Hvis kontakt sport er din passion, kan du ikke være en god pasform til LASIK. Rugby spillere, boksere, brydere og alle andre, der kunne nemt blive ramt ofte i ansigtet bør undgå LASIK.
 6. Finansielle forventninger. Er du i stand til at råd til proceduren? Prisen på LASIK er faldet, men dette spørgsmål er lige så gyldig som det nogensinde har været. Der er en god chance for, at din sygesikring ikke dækker proceduren.
 7. Sindstilstand. Er du parat til at tage en risiko i håb om at din vision vil forbedre? Sommetider LASIK er udskældte som en ultra-risikabel procedure, men faktum er, at al kirurgi bærer en risiko. Inden du vælger at underkaste sig enhver kirurgisk procedure, skal du være i stand til at acceptere den pågældende risiko.

Tal med din læge om dit ønske om at overveje LASIK som et middel til at opnå et bedre syn. Sammen kan du finde en LASIK kirurg , udforske de risici og afgøre, om du er en god kandidat til LASIK.