E2h

Hvordan du vælger diabetiske sokker

Et af de svage punkter til diabetikere er foden

Et af de svage punkter til diabetikere er foden. Nogle diabetikere har ultra følsomme fødder, der vil nemt blå mærker og blive skadet, mens andre vil have fødder, der ikke har nogen følelser på alle som kan være lige så farligt, da skrammer i fødderne kan gå ubemærket hen, mens iført sko. Hvis du er diabetiker, her er hvordan man vælger gode diabetiske sokker.

Features

Features. Diabetiske strømper skal have særlige funktioner, der vil adskille dem fra almindelige sokker. Disse bør have nogen sømme på tæerne, og bør have toppe, der ikke er bindende. Sømmene kan nemt irritere en diabetiker er følsom fod, hvilket kan føre til blødning og blå mærker, der kan blive til alvorlige komplikationer til diabetikere. Den sidste, du ønsker, er at uheld får koldbrand. Toppen skal ikke være for stram enten, da det kan hindre blodgennemstrømningen i fødderne, som kan føre til hævelse og infektioner.

Materiale

Hvordan du vælger diabetiske sokker. Features.
Hvordan du vælger diabetiske sokker. Features.

Materiale. Nogle diabetiske sokker er lavet af materialer, der har en smule af kobber. En af fordelene ved at anvende kobber er, at dette materiale er meget antibakterielle, hvilket betyder, at fødderne naturligt få beskyttelse fra mikrober. Dette er vigtigt, da fødder naturligt have en tendens til at svede, når de anbringes i sko i lang tid, hvilket fremmer bakterievækst sammen med varm temperatur inde i en sko.

Kilde. Hvor du køber dine diabetiske sokker vil også ligegyldigt. Der er nogle butikker, der sælger diabetiske sokker til en billigere pris, såsom Wal-Mart. Disse sokker, selv om de teknisk diabetiske sokker, vil ikke have samme kvalitet som sokker, der er købt fra ortopædi eller fra butikker, der specialiserer sig i diabetiske sokker såsom Foot Solutions. Hvis du ikke er fortrolig med kvaliteten af ​​sokker, der sælges i dit område, så tjek de sokker, der sælges på internettet. Så længe du vælger dine sælgere omhyggeligt, bør du være i stand til at få gode sokker selv fra nettet.

Polstring. Fordi diabetikere har følsomme fødder, bør deres sokker giver et ekstra niveau af polstring, der vil beskytte fødderne fra det indre af sko. Sørg for, at polstringen ikke er for tyk, at den bremsende, at mund eller gør foden for varmt efter flere timer. Polstringen skal også strategisk placeret, så som på hælene og tæer, som er de dele af fødder, der er almindeligt såret i diabetikere.

Pris

Et af de svage punkter til diabetikere er foden. Materiale.
Et af de svage punkter til diabetikere er foden. Materiale.

Pris. Vær parat til at skallen ud flere penge til diabetiske sokker, end du ville gøre for regelmæssige sokker. Mens der er nogle diabetiske sokker, som er meget billige, huske på, at tilføje et par bukke vil normalt give dig en sok, der er af bedre kvalitet, og som vil vare betydeligt længere end snavs billige diabetiske sokker. Nogle sokker vil detail på omkring ti dollars, men meget høj kvalitet sokker kan sælges til priser så høje som tyve dollars.

At tage sig af dine fødder nu med sokker, der er specielt designet til diabetikere vil sikre, at du ikke bliver nødt til at stå over for unødvendige medicinske komplikationer - nogle gange endda kirurgi og amputation - bare på grund af en lille sår eller blå mærker, der startede med sokker, der irriterer din hud.