E2h

Hvordan forbereder en klient til en massage

Forberedelse af en klient for hans planlagte massage er afgørende at sikre, at han får præcis, hvad han betaler for. Da en massage er en intim aktivitet, hvor kunderne skal frigøre et tilstrækkeligt hæmning, vil en massage terapeut nødt til at gøre nogle manøvrer til at bryde isen. Ved at bryde isen og skræddersy de betingelser og miljø for at sikre kunden af ​​total afslapning, kan du opfordre ham til at stole på, at han er bogstaveligt talt i gode hænder. En god massage terapeut vil følge bestemte procedurer og retningslinjer for korrekt forberede en klient til den perfekte massage.

Hvordan forbereder en klient til en massage. Introducere dig selv og ryste hænder.
Hvordan forbereder en klient til en massage. Introducere dig selv og ryste hænder.

  1. Introducere dig selv og ryste hænder. Når du indtaster Værelset og se din klient, den første og rigtige ting du skal gøre er at introducere dig selv og ryste hans hånd. Husk at sige dit navn tydeligt og fortsætte med at spørge ham, hvordan han har det på det tidspunkt. Samtidig tilbyder at ryste hans hånd. Hvis han accepterer, ryste hans hånd fast. Da dit arrangement er rent professionelt, bør du handle den del. En god håndrystelser er en god start at udstråle professionalisme.
  2. Converse med din klient. Nogle mennesker kan lide at chatte væk med deres massage terapeut, mens andre tie stille. Når du indtaster Værelset og introducere dig selv, så prøv at finde ud af, om din klient vil være den chatty type eller den mystiske tavse type. Hvis han er den snakkende type, derefter fortsætte med at engagere sig i samtale med ham. En god samtale kan tilføje til hans total afslapning. Hvis han er den stille type, så skal du ikke starte unødvendig samtale.
  3. Præcisere, hvilken type og længde på massage. Når du præsentere dig selv, ryste sine hænder, og afslutte høfligheder og small talk, bliver du nødt til at fortsætte den professionalisme ved at lade ham vide, hvilken type massage du vil gøre. Hvis du vil have ham til at vælge de forskellige massage stilarter, du kan gøre, så spørg ham tydeligt. Sørg for at forklare hver massage, hvis han beder dig om det. Når han vælger massage stil, Relay til ham den maksimale varighed af massage.
  4. Spørg klienten for præferencer. Før du starter massage, bede kunden om han har særlige områder, som han kunne ønske dig at fokusere på. Hertil kommer, skal du huske at spørge din klient, hvis han har nogen medicinske tilstande, som du bør kende, der kan påvirke massage. Du bliver nødt til at spørge din klient, hvis han ønsker nogen baggrundsmusik under massage så godt. Et andet aspekt af massage, som du bliver nødt til at bekræfte, er præference for olier og dufte. Har kunden at vælge olie og duftstoffer, der skal anvendes.
  5. Underhold spørgsmål. Kunder, især første timere, kan have spørgsmål til den tjeneste, du leverer. Det er vigtigt, at du er i stand til at besvare eventuelle spørgsmål kastet på dig. Desuden, hvis du underholde din klient, kan det tilføje til ham smag og stole på dig.

Forberedelse af din klient på samme måde som anført ovenfor vil sikre, at din klient vil nyde og slappe af i den periode, massage. Samtidig, kommer chancerne for din klient tilbage efter mere, vil stige betydeligt.