E2h

Hvordan forebygger eller helbrede osteoporose

Hold dine knogler stærke

Kvinder i USA er diagnosticeret med knogleproblemer, første osteopeni og derefter osteoporose, mere end i noget andet land i verden. De fleste læger anbefaler bisphosphonat narkotika, men der er mange nemme ikke-medicinske alternativer, der kan gøre dine knogler stærkere uden bivirkninger.

Hvordan forebygger eller helbrede osteoporose. Først er der nogle ting, du bliver nødt til at give op -. sodavand og mejeriprodukter.
Hvordan forebygger eller helbrede osteoporose. Først er der nogle ting, du bliver nødt til at give op -. sodavand og mejeriprodukter.

  1. Først er der nogle ting, du bliver nødt til at give op -. Sodavand og mejeriprodukter Sodavand, uanset om kost eller regelmæssig, er knogle destroyere. Undersøgelser har vist, at drikke selv en sodavand om dagen vil få varige negative konsekvenser for dine knogler. Selv om folk er vant til at tro, at mælken har calcium og er derfor godt for dine knogler, det er ikke sandt. Lande, der bruger mejeri har meget mere osteoporose end dem der ikke gør. Dette skyldes, at magnesium er nødvendig for at skubbe calcium i knogler og skal absorberes i en 1:1 ration. Mælk har 9 gange så meget calcium som magnesium, så det forstyrrer balancen og calcium bliver gemt i dine led eller andre ubehagelige steder.
  2. Tilføj rå, helst økologisk, greens i din kost. Den calcium i grønne grøntsager er fremragende til knogle sundhed, og du vil have gavn af at have rå saft eller salater hver dag.
  3. Tag vitamin D3 for stærke knogler. Du kan få denne i kapsler, men den bedste kilde er Carlsons Cod Liver Oil, som er krydret med citron og meget let at tage i skefulde hver dag. Alle de forarbejdede fødevarer, der hævder at have D-vitamin tilsat have den billige, syntetisk form af vitamin D2, som er ingen brug for dine knogler. Hvis du får nok sollys på din krop, så du ikke behøver at tage noget, fordi din hud vil gøre sin egen vitamin D. Men det tager en time eller mere på et stort område af din krop til at gøre nok.
  4. Tag calcium og magnesium separat i forholdet 1:1. Fleste kosttilskud vil være mere calcium end magnesium, så jeg tager dem separat. Du kan enten tage et flydende Angstrom Mineral produkt, eller der er en forholdsvis ny kilde til calcium på markedet, som er meget godt absorberet og viser sig godt i knogle tests. Det er mikrokrystallinsk calciumhydroxyapatit Forbindelse (MCHC). Det kommer fra kvæg, så jeg hellere ville være sikker på, at det kommer fra New Zealand. Jeg har tillid til deres landbrugspraksis. Jeg anbefaler nu fødevarer mikrokrystallinsk calciumhydroxyapatit (det er meget billigt fra Iherbs.com). Magnesium citrat kan tages til tarm tolerance da magnesium hjælper din krop på mange måder og 80% af befolkningen i USA er lav på magnesium.
  5. Tag en strontium citrat supplement. Strontium blev testet og fundet at skabe så meget ny knogle som de farlige stoffer. Det er et spormineral og kan fås billigt fra iherb.com. Jeg bruger Doktorens Best - Strontium Bone-Maker.
  6. Tjek din pH balance. Ved at teste din første urin af dagen med en pH-måling stick, kan du finde ud af, om din krop tilbragte natten trække calcium ud af knoglerne for at neutralisere syren i dit system. Hvis du spiser forarbejdede fødevarer eller fastfood, som er syredannende i systemet, eller hvis du har en oprørende eller stressende livsstil, så din krop forbliver syre. Syren ville brænde dine organer, hvis din krop ikke prioriterer at finde calcium for at neutralisere det. Så hvis du opdager, at du var sur hele natten igennem, så inden sengetid tage en drink på et halvt glas vand, saft af en halv citron, og 1/2 tsk bagepulver. Det vil boblevand op som limonade og smag ok og vil give din krop til at gøre alt dens helbredende og rensende gøremål, mens du sover.
  7. Motion, motion, motion. Dette er så vigtigt. Det er musklerne, der er knyttet til knogler, trække på dem, når du bevæger dig, at overbevise din knogle at den skal vokse sig stærkere. Jo mere du sidder rundt, jo mere dine muskler og knogler vil skrumpe væk og forsvinde. Det er vægtbærende motion, der er bedst til at bygge knogle. Svømning og cykling vil ikke gøre det. Der er noget om dine hæle rammer gulvet, der får dine knogler opmærksomhed. En yderligere fordel kan findes ved at bære en vægt vest, der vejer op til 10% af din kropsvægt, mens du træner i en time om dagen, fem dage om ugen. Forskning har vist, at bære vesten kan bygge knogle bedre end narkotika. Du kan finde vægtvesten specielt designet til kvinder med osteopeni og osteoporose.

Pamela Free er blevet en ekspert i osteopeni og osteoporose efter at have set sin mor skrumpende og bøjning for hendes øjne. Hun udviklede vægt vest specielt for kvinder med knogle problemer, som du kan finde på hendes hjemmeside - http://weightvest4osteoporosis.com