E2h

Hvordan forebygger tandproblemer i din preschooler

I en tidlig alder

I en tidlig alder, bør dit barn udsættes for vigtigheden af ​​tand pleje. Tand vækst afhænger i høj grad af, hvordan de blev taget sig af. Ernæring og rengøring kan i høj grad påvirke deres vækst. Det er altid klogt at begynde grooming dit barn at tage sig af hans tænder. Med tæt vejledning, kan du forebygge tandproblemer for din preschooler, der kan forårsage mere dental spørgsmål i fremtiden.

Hvordan forebygger tandproblemer i din preschooler. Måske den mest afgørende måde at forebygge tandproblemer hos dit barn er at praktisere god ernæring.
Hvordan forebygger tandproblemer i din preschooler. Måske den mest afgørende måde at forebygge tandproblemer hos dit barn er at praktisere god ernæring.

  1. Måske den mest afgørende måde at forebygge tandproblemer hos dit barn er at praktisere god ernæring. Hvis dit barn får den rette ernæring han har brug for at opbygge stærkere tænder, jo færre chancer vil han gøre sine tænder modtagelige for hulrum. Mejeriprodukter er rige på calcium, der kan opbygge dit barns tænder til at være stærkere. Men altid være sikker på at dit barn ikke efterlader nogen mælk eller et mejeriprodukt på hans tænder, da det også kan komme som en potentiel fare for dit barns tænder sundhed.
  2. Begræns snacks i mellem regelmæssige måltider. Mellemmåltider i mellem måltiderne ikke kun forstyrrer dit barns appetit, men det vil efterlade dit barns tænder farves med mad hele tiden. Vælg de snacks, bør du give til dit barn. Må ikke give ham snacks eller fødevarer, der vil holde fast i mellem hans tænder som popcorn og tyggegummi. Popcorn kan holde i mellem tænderne og uden tandtråd det, og det kan forårsage alvorlige tandkødsproblemer og smerter.
  3. Undgå at give dit barn drikke eller fødevarer, der indeholder overdreven sukker og syre. For meget slik, specielt de hårde bolsjer, kan lægge mere pres på dit barns følsomme tænder. Et barn kan bide i hårde bolsjer og beskadige det ydre lag af hans emalje. Husk, at et barns tænder er følsomme, især mælketænder, og har brug for lidt tid til at vokse sig stærkere.
  4. Alle har brug for hjælp fra en tandlæge for at sikre, at tænderne er ved godt helbred. Dit barns første tur til tandlægen bør være på sit første år. Vælg en tandlæge, der har specialiseret i håndtering af børnepasning. Hans kontor bør ikke forekomme "skræmmende" for dit barn. Forklar godt til dit barn, hvad hans tandlæge handler om. Hvis du ikke kommer ud som "krævende", dit barn vil blive lempet i løbet af sin tandlæge besøg.
  5. Opmuntre dit barn til at børste mindst to gange om dagen. Udvikle denne vane som et dagligdags 'sjov "aktivitet for ham. Vælg en tandpasta, der er sød og i hans smag. Men lad ikke dit barn uden opsyn, når han børster sine tænder. Børn bør ikke indtage for store mængder af tandpasta, uanset hvor "børnevenlig" fremgår det i annoncen. Sæt kun højst 1 centimeter af tandpasta på hans tandbørste.
  6. Vær opmærksom på dit barn. Hvis han har smerter, når han drikker vand eller spiser mad, er det et tegn der kan være nogle tænder knækkede og nerveender måske viser. Regelmæssigt kontrollere hans tænder og være på udkig efter misfarvninger og revner. Hvis der er nogle smerter eller misfarvning på dit barns tænder, høre hans tandlæge straks. Det ville være bedre at forhindre yderligere skade på dit barns tænder.

Nogle børn kan se børstning eller gå til tandlægen som en slags skræmmende begivenhed. Hvis du betingelse dit barn til at elske den måde, du rense deres tænder, vil de tro andet. Tving ikke dit barn ind i denne praksis, men du kan gøre det passivt og med succes. Lav tænder pleje en sjov aktivitet for dig og dit barn.