E2h

Hvordan identificeres retsmidler mod drosler

Thrush er et andet navn for gær infektion i munden, en tilstand, som kan forårsage kløende, selv smertefulde hvide pletter inde i munden. Der er forskellige midler mod trøske, og afhængig af din tålmodighed og budget, kan du begynde behandling med det samme.

Her er nogle tips til at identificere retsmidler for trøske:

Hvordan identificeres retsmidler mod drosler. Lad nogle anti-svampe sugetablet ophold i munden.
Hvordan identificeres retsmidler mod drosler. Lad nogle anti-svampe sugetablet ophold i munden.

  • Lad nogle anti-svampe sugetablet ophold i munden. En medicineret sugetablet kan bo i munden i en længere periode tid, da det opløses, lade de aktive ingredienser komme i kontakt med de berørte områder. Køb flere sugetabletter og sutte på disse i flere dage, indtil drosler falder.
  • Gurgle anti-svampe mundskyl. Mundskyl kan bære mere potent medicin for trøske. Gør det til en vane at gurgle i fem minutter mindst to gange om dagen. En form for mundskyl du kan gøre derhjemme er at blande en teskefuld bagepulver i et glas vand. En anden formel kræver en spiseskefuld eddike med en kop vand. Endelig er en blanding af en halv teskefuld salt med en kop lunkent vand er en anbefalet kur, og du kan også bruge fire dråber tea tree olie. Altid lave en frisk batch hverdagen for maksimal styrke og husk at spytte ud efter hver gurgle.
  • Forkæl dig selv med almindelig yoghurt. Yoghurt indeholder levende, gavnlige bakterier, der bekæmper svampe. Hver masser af yoghurt i løbet af dagen, og dette vil udsætte de sunde bakterier direkte til pletter samt bygge dem op i dit fordøjelsessystem. Undgå aromatiseret, forarbejdede og frugt-forstærket yoghurt, som indeholder en belastning af konserveringsmidler. Yoghurt med "Lactobacillus acidophilus" er især god til at forhindre gær fra overbefolker. En mere alvorlig metode til at øge din "gode" bakterier indhold er en pro-biotiske supplement.
  • Reducer dit indtag af sukker. Gær feeds off sukker, så sulter dem deres fødekilde vil aftage dem. Brug kunstig sukker som erstatning eller blot gå sukkerfrit. Holde sig væk fra søde sager som kager og slik, indtil din drosler går væk helt.
  • Overvej farmaceutiske løsninger. Hvis naturmedicin ikke gør noget mod din trøske, kan du kontakte en læge. Der er ingen over-the-counter anti-drosler medicin, så du har brug for en recept for at opnå det. Dette skyldes, at sådanne retsmidler have bivirkninger som kvalme og hovedpine og skal kontrolleres og overvåges. Nogle anti-svampe stoffer er endda giftige og kan skade din lever og andre organer. Nogle hjem retsmidler som Gentian violet kan også være skadelige og bør undgås, da en anti-svamp behandling.
  • Reducer stress i dit liv. Stress kan være en årsag til trøske, som din krops naturlige forsvar svækkes og blive overvældet med en svampeangreb. Tag fri fra arbejde, reducere dine timer på kontoret og nyde en hobby at distrahere dig fra daglige bekymringer.


Thrush er en irriterende sygdom, men med den rette behandling, kan helbredes med tiden. Husk at undgå mund kontakt med andre mennesker som kysse eller amme dit barn under din drosler infektion, da de kan trække svampen fra dig.