E2h

Hvordan kan man foretage en fysisk eksamen for at opdage bulimia

Bulimia Nervosa eller bulimi er en psykisk spiseforstyrrelse præget af perioder med overdreven spise eller binging efterfulgt af voldsomme metoder at forsøge at kontrollere vægten gennem tvungen opkastning eller rensning og brug af laksantia og overdreven motion. Det anslås, at omkring fem til seks procent af de europæiske kvinder har været udsat for denne betingelse.

En uddannet læge kan detektere denne tilstand hos patienter ved hjælp af flere metoder. Her er hvordan man kan foretage en fysisk eksamen for at opdage bulimi.

Hvordan kan man foretage en fysisk eksamen for at opdage bulimia. Få de patientens vitale statistikker.
Hvordan kan man foretage en fysisk eksamen for at opdage bulimia. Få de patientens vitale statistikker.

 • Få de patientens vitale statistikker. Måle BMI, højde og vægt af patienten. En bulimic kan falde langt under hans percentil, i nogle tilfælde så meget som femten procent nedenfor.
 • Få blodtryk og hjertefrekvens hos patienten. Bulimics kan lide af meget lavt blodtryk. Desuden kan en uregelmæssig hjerterytme betyde lavt kaliumniveau i kroppen på grund af underernæring.
 • Udfør en mundtlig inspektion. Kontrollér patientens tænder for tegn på emalje erosion. Dette skyldes konstant rensning vil bringe maven syrer i konstant kontakt med tænderne, langsomt udhuler den beskyttende emalje. Tænderne kan være klar. Der kan også være nogle ardannelse på bagsiden af ​​halsen som et resultat af patienten konstant sætte sin finger ned ad bagsiden af ​​halsen for at fremkalde opkastning.
 • Kontroller for hævelse, hvilket er et tegn på voldsom opkastning. I bulimic patienter, får de parotideale kirtler i kinderne hævede forårsager en opsvulmet udseende i kinderne og kæben.
 • Check for skader på spiserøret. Dette er det mest almindeligt påvirkede del af kroppen af ​​bulimi. Afgør om der er nogen brud eller strikturer i spiserøret. Colon-funktionen påvirkes også af bulimi. I nogle tilfælde kan der være colon fejl.
 • Der observeres for alle tørhed på huden. Bulimics har tør hud på grund af dehydrering og underernæring. Kontroller håndrygge for eventuelle tand mærker eller hård hud, især på fingerspidserne. Disse mærker kan være forårsaget af selv-induceret opkastning.
 • Tag en blodprøve for at teste for elektrolyt niveauer, kalium niveauer og bikarbonat niveauer. En blodprøve vil også afsløre eventuelle blod mangler, såsom anæmi.
 • Foretage en urinanalyse. Lab resultater vil afsløre eventuelle uregelmæssigheder i nyre, thyreoidea og andre interne organfunktion.
 • I svære tilfælde af bulimi kan en røntgenbillede tages for at kontrollere hjertet og enhver skade på lungerne
 • Afgøre, om patienten har en regelmæssig menstruationscyklus. Mistede eller uregelmæssig menstruation er endnu et tegn på grund af forkert slankekure. Patienten kan være fejlernærede.
 • Gøre en grundlæggende psykologisk behandling af patienten. Spørg om patientens krop image, samt spisevaner og mønstre. Vær opmærksom den del af denne betingelse er det element af hemmeligholdelse og benægtelse, så du kan være nødvendigt at henvise patienten til en psykolog for at få en mere præcis vurdering. Spørg, hvis der er en tidligere historie af stofmisbrug eller andre spiseforstyrrelser.

Fordi bulimi er en psykologisk anliggende, kan patienten skal henvises til en mental sundhed specialist for at få en grundig vurdering. Hvis patienten har bulimi, vil professionel lægelig indgriben være nødvendigt at behandle patienten med det samme.