E2h

Hvordan kan man vide, hvad der sker i løbet af en mave anvendelsesområde

En fordøjelsessystemet anvendelsesområde er den direkte visualisering af spiserøret

En fordøjelsessystemet anvendelsesområde er den direkte visualisering af spiserøret, maven og tolvfingertarmen. Den medicinske betegnelse for denne procedure er endoskopi og den anvendte instrument endoskop: endo (indvendig) + anvendelsesområde (se). Endoskopiske, colonoscopic og laparoskopiske procedurer udføres af fordøjelsessystemet kirurger.

Patienterne er forberedt til proceduren forud for et fordøjelsesfremmende rækkevidde

Hvordan kan man vide, hvad der sker i løbet af en mave anvendelsesområde. At være komfortabel, er patienten bedøvet.
Hvordan kan man vide, hvad der sker i løbet af en mave anvendelsesområde. At være komfortabel, er patienten bedøvet.

Patienterne er forberedt til proceduren forud for en mave omfang. Normalt er skriftlige instruktioner givet af den læge, der skal udføre operationen, ligesom hvad de skal spise, og hvad der ikke skal. Ligesom andre procedurer, bør der ikke blive taget af munden efter midnat forud for dagen for proceduren. Proceduren er udført i ambulatoriet. Patienten kan tage hjem en halv time efter operationen afhængig af hans helbredelse.

Hvad der virkelig sker i løbet af et fordøjelsesfremmende anvendelsesområde?

  • Patienten bliver bedt om at skifte tøj i et hospital kjole før de hjulkøretøjer til operationen rummet.
  • At være komfortabel, er patienten bedøvet. Patienten normalt falder i søvn og kan ikke huske noget om testen. Beroligende er valgfri. Nogle patienter accepterer ikke sedation, så de kan se billedet af deres fordøjelsessystem på skærmen.
  • Sygeplejersken tager patientens blodtryk, hjertebanken, og respiration sats og overvåger dem. Hun indsætter en nål intravenøst ​​i patienten til administration medicin er nødvendige for proceduren. Smertestillende og muskelafslappende passerer gennem IV, således at patienten ikke vil føle nogen smerte.
  • Lægen undertrykker patientens brækrefleksen og indsætter anvendelsesområde i halsen og ned i spiserøret op til den første del af tyndtarmen. Med hjælp af videokamera i anvendelsesområdet, er lægen i stand til at se indersiden af ​​fordøjelsessystemet gennem skærmen.
  • Abnormiteter såsom polypper, fjernes af lægen igennem instrumentet indsat i anvendelsesområdet. Patienten kan ikke føle nogen smerte på grund af de givne medicin. Dette er fordelen ved en fordøjelsessystemet omfang. Lægen kan handle og løse problemet direkte. Biopsier kan ske gennem rækkevidde uden nogen smerte hos patienten. Hvis kræft opdages, kan det eventuelt blive behandlet.
  • Efter proceduren, er patienten bragt til opvågningsstuen. Afhængig effekten af ​​sedation, kan patienten gå hjem efter en eller to timer, når han vågner. Sygeplejersken overvåger blodtryk, hjertebanken og åndedræt sats og afgør, om patienten kan få lov til at gå hjem.

En fordøjelsessystemet anvendelsesområde er den direkte visualisering af spiserøret. Sygeplejersken tager patientens blodtryk.
En fordøjelsessystemet anvendelsesområde er den direkte visualisering af spiserøret. Sygeplejersken tager patientens blodtryk.

Før patienten udskrives, lægen eller sygeplejersken fortæller ham om virkningerne af testen eller procedure. Især kan han føle groggy og vil blive rådgivet til at hvile hjemme, indtil den følgende dag, da han kan køre for sig selv og rapportere til arbejde.

En fordøjelsessystemet rækkevidde procedure er ikke smertefuld. Det hjælper i afsløring af de mest frygtede sygdomme og giver tidlig forebyggelse. Den værste del er forberedelsen og din fantasi af testen, der vil blive gennemført.