E2h

Hvordan laver aromaterapi olie for overbelastning

Aromaterapi olie har fået meget hype for at være en meget effektiv lindring mod overbelastning. Arbejde ved siden af ​​sine konkurrenter i form af mærkevarer narkotika og andre traditionelle hjem retsmidler, aromaterapi kan prale af en hurtig effekt og naturlige funktioner, der gør det fri for bivirkninger. Spar endnu flere penge på medicin, hvis du laver din egen aromaterapi olie. Her er de trin korrekt at oprette din egen aromaterapi olie:

Hvordan laver aromaterapi olie for overbelastning. Container.
Hvordan laver aromaterapi olie for overbelastning. Container.

  1. Container. Først skal du sikre din egen container. Sørg for, at hvis du bruger flere olier, kan du få dem på separate beholdere. Dette vil sikre, at der ikke vil være unødvendig sammenblanding mellem dine ingredienser. Beholderen skal også have en tæt forsegling i den, så vil du ikke have bekymringer om at spilde din dyrebare aflastning olier.
  2. Lavender. En ven til din sinus, lavendel olie er virkelig en effektiv ingrediens for overbelastning. Hvis du blander lavendel med damp, er det ikke bare klare dine bihuler, men det giver dig også en meget afslappende effekt.
  3. Eucalyptus. Du har to muligheder for eukalyptus. Du enten bruge det til en damp gnide ligesom lavendel eller bruge rene dråber af det at massere på brystet. Mange aflastning kommercielle produkter gør brug af Eucalyptus som sin base bestanddel. Sørg for, at du er i stand til at maksimere det ved at gå så naturligt som muligt og masserer blot et par dråber. Det er allerede potent så et par dråber er mere end nok til at holde din næse og bryst fri for ubehageligheder.
  4. Pebermynte. Pebermynte i sig selv kan ikke stå alene som en dekongestant. Det er ofte bedst brugt til trængselsproblemer, hvis du er i stand til at blande det med andre elementer. Nyd pebermynte duft ved ikke at blande for meget andele af andre elementer, når du forsøger at forberede decongestant.
  5. Cypress. Cypress specialiseret i at hjælpe lindre hoste og overbelastning i dine respiratoriske funktioner. Hvis du ønsker at bruge cypres, er det bedst gøres ved hjælp af et stykke vat. Bare et par dråber cypres til direkte indånding vil hjælpe hurtig lindring.
  6. Teatree olie. Teatree olie er bedst bruges, når de anbringes på en klud, helst en fugtig og varm. Placer den på brystet til at hjælpe med at fjerne flaskehalse i brystet. Bortset fra at hjælpe dine lunger og bihuler, det tjener også til at styrke dit immunforsvar.
  7. Timian. For decongestant brug, finde timian i herb eller kapslet form. Dem der sælges som råmateriale i dagligvarebutikker er ofte skræddersyet til madlavning. Det er bedst at konsultere en læge først, før du prøver at blande timian med andre dekongestanter.
  8. Rosemary. Allergiske typer overbelastning er bedst lettet med rosmarin. Det er mest potente som damp inhaleret dekongestant. Du kan også vælge at drikke det i sin te form.
  9. Kombination. En kombination af alle de andre materialer, der typisk er forbundet med at fjerne dine trængselsproblemer kan være en klog idé. Det kan endda være noget, du kan overveje som et muligt unik skabelse, som du senere kan bruge til at hjælpe en masse mennesker.