E2h

Hvordan laver hjemmelavet kolon afvænning

Tyktarmen

Tyktarmen, eller tyktarmen, er det sidste stop for alle fødevarer, før de fjernes fra vores krop gennem udskillelse. I det, forsøger kroppen at optage de resterende næringsstoffer for at sikre vores sundhed gennem maksimal absorption. Normalt er kolon renset af den mad, vi spiser gennem de uslebne fibre, der bogstaveligt talt krat vores tyktarmen rene. Men med den manglende grovfoder i den normale menneskelige kost, er vores koloner ikke så rene som de plejede at være. Colon afgiftning er en god måde at rense din tarm. Tages mindst en gang om ugen, kan du sikre, at din kolon vil fungere korrekt, selvom du er for travlt til at have den anbefalede mængde af fiber i din krop. Den bedste del om dette er, at det er billige og lækre. Denne guide vil hjælpe dig i at gøre forskellige kolon detox-programmer.

Hvordan laver hjemmelavet kolon afvænning. Tyktarmen.
Hvordan laver hjemmelavet kolon afvænning. Tyktarmen.

1. Citron te detox. Betragtes som den mest populære hjemmelavede kolon afvænning, citron te detox er en simpel en, der kan gøres mindst en gang ugentlig at hvile dine organer og rense dit system. Det anbefales, at du gør dette på din fridag, da det kræver at afholde sig fra mad, noget der ikke er sundt, når de arbejder mange timer. Her er de ting, du har brug for:

  • 1 spsk. af citronsaft
  • 1 knivspids cayennepeber
  • 1 kop lunkent vand.
  • 1 tsk. af ahornsirup.

Det er en god opskrift på kolon udrensning for hele dagen. Natten, tage en kop afførende te og i morgen, en liter stuetemperatur salt-vand kombination drikke og du vil finde dig selv i badeværelset fjerne alle de snavs i din krop!

2. Bentonit rense. Bentonit rense er en af ​​de mere populære detox rensemidler rundt. Bentonit er en forvitret vulkansk aske med påståede udrensning evner. Det siges at fjerne mucoid plaque, et stof, der er blevet drøftet af både rensende guruer og den medicinske samfund. Her er, hvordan du laver en bentonit rense.

Hver dag vi spiser fødevarer.
Hver dag vi spiser fødevarer.

  • 1 spsk af fødevarekvalitet Bentonit Clay
  • 1 glas vand

Det anbefales, at du afstå fra hvidt mel fødevarer og fedtede produkter, mens du får en Bentonit rense. Du skal blot spise frisk frugt og grøntsager til et par dage, mens du tager 5:55 glas bentonit rense hverdagen.

3. Psyllium og ingefær ryste. Dette er en videreudvikling af den populære bentonit rense tilføje i kraft psyllium og ingefær med bentonit er udrensning evner. Her er ingredienserne:

  • 1 tsk. Bentonitler
  • 1 tsk. Psyllium husk pulver
  • ½ tsk. Ginger Powder
  • 250ml æble juice

Bland alle ingredienser i en kande og bland indtil der ikke er flere klumper. Tag denne rense to timer før eller efter et måltid med en grænse på fem glas om dagen og holde sig til en frugt kost for de bedste resultater.

Hver dag vi spiser fødevarer

Hver dag vi spiser fødevarer, der har for meget olie, eller fedt eller endda trans-fedt og kunstige konserveringsmidler og sidesten pesticider fra maden. Beskidte koloner er farlige som stumper af snavs kan irritere den normale tarmflora og fauna gør dem dysfunktionelle fører til diarré og endog kræft. Ikke at nævne det faktum, at da vores mave ikke kan nedbryde konserveringsmidler og pesticider, vil vores krop nedbrydes hurtigere end normalt. Så prøv at få et kolon afvænning ugentlig!