E2h

Hvordan laver urtemedicin te

Plantelægemidler har eksisteret siden de tidlige dage

Plantelægemidler har eksisteret siden de tidlige dage, og har været en gavnlig alternativ medicin over hele verden. Traditionel kinesisk medicin er blevet anvendt som supplement til behandling af lidelser eller symptomer på lidelser. Mange af disse lægemidler er blevet administreret gennem urtete.

  1. Søg efter kombinationer af urter. Der er så mange teblade eller tørrede urter, du kan bruge, at du kan lave enten en ren form af te, eller en kombination af omkring to eller tre. Du er nødt til at være sikker på egenskaberne for hver urt, som du planlægger at bruge, fordi hver vil have en anden virkning på kroppen. Der er nogle urter, der kun kan bedst nydes som en aromatisk drik, men medicinske urter der bruges mere for deres medicinske egenskaber. Hvis en stor del af duft er kommet ud under kogning, betyder det, at de fleste af de medicinske egenskaber af urten allerede er fordampet.
  2. Der er forskellige måder at gøre te. Den kogt vand må kun hældes over teblade i en tekande, som fortrinsvis er porcelæn eller enhver anden form for pot, der ikke er lavet af metal. Metal kan drastisk ændre smag og sundhedsmæssige fordele ved din te. Så snart det kogende vand hældes over de urter, du er nødt til at lukke låget på din tepotte for at forhindre det meste af dampen i at undslippe. Dampen indeholder de fleste af de væsentlige medicinske egenskaber, så sørg for at dække det fast og længe nok for vandet at sive i urter og bringe ud sit fulde potentiale. Der er faktisk to måder at gøre medicinsk te. Du kan enten lave en infusion, som anført ovenfor, eller ved at lave et afkog, hvor du er nødt til at koge bladene i vand. Der er nogle urter, der kræver denne fremgangsmåde for at bringe deres medicinske egenskaber.
  3. Se hvad forholdet mellem urter til vand fungerer bedst. For nogle har brug for dig et forhold på 3 spsk friske krydderurter og en og en halv spsk tørrede urter til en kop te. Men dette faktisk afhænger af, hvor stærk du vil have din te at være. Hvis det er kun en mild type, som du ønsker, kan du sætte mindre teblade i vandet. Og hvis du ønsker en stærkere bryg, tilføje mere end hvad du normalt ville sætte i blandingen. Der er ingen eksakt videnskab for dette, så du kan eksperimentere for dig selv at se, hvad forholdet fungerer bedst til dit formål.
  4. Medicinal te har en kort levetid. Du bør kun gøre te, som du kan forbruge på en dag. Nogle urter kan gære nemt og kan forårsage mavesmerter eller andre komplikationer, hvis du ikke er forsigtig. De mere friske dine ingredienser og din te er, jo bedre det kan give sine medicinske egenskaber på det givne tidspunkt, at det er nødvendigt. Oftere end ikke, smagen af ​​te bliver kedeligt, hvis holdes stagnerende for længe i potten. Så sørg for at gemme dine tørrede blade i kølige og tørre steder og at tage sig af dine små potter krydderurter hvis du har dem inde i hjemmet.

Naturlig retsmidler har eksisteret så længe

Hvordan laver urtemedicin te. Søg efter kombinationer af urter.
Hvordan laver urtemedicin te. Søg efter kombinationer af urter.

Naturlig retsmidler har eksisteret så længe, ​​at de nærmest har behandlinger til hver type lidelse. Det kan bidrage til at stimulere leveren eller nogen form for leverproblemer, smerte acne, depression, fordøjelsesproblemer og mange andre lidelser. Men ligesom de fleste lægemidler, skal det tages i moderation og med en sund kost.