E2h

Hvordan man bedre afføring

Hvad er en normal afføring

Hvad er en normal afføring? Første bør det ikke være svært at passere, og må ikke være smertefulde eller hårde. En eller to afføringer på en dag betragtes sundt. Fire eller flere dage uden at have en er skadelig, fordi den kan frigive giftstoffer tilbage til din krop gennem slimhinderne.

Anført nedenfor er nogle oplysninger om hvordan man kan forbedre dig afføring.

  • Vurdere din afføring. En normal og sund person vil have dannet og brunlig til lysebrun afføring. Det bør også se fyldig og pladskrævende og er hverken for blød eller for hård. Tarmen bør ikke have ekstremt dårlig lugt og bør ikke være svært at passere.
  • Prøv at afgøre, om du har problemer med afføringen. Læs gennem listen over de mest almindelige problemer med afføringen folk støder på og se om du oplever dem.
  • Forstoppelse er det mest almindelige problem med hensyn til afføring. Det benævnes som havende hårdere og tørretumbler afføring i forhold til den sædvanlige. Hvis du ikke flytter din tarm ofte nok, kan du blive forstoppet.
  • Hæmorider forårsage kløe og en brændende fornemmelse. Stak hævede væv sammen med lyse rødt blod vil også ses omkring din anus, hvis du har dette problem. Folk, der tilbringer en masse tid sidder eller ligger ned, fede mennesker og dem, der bruger afføringsmidler alt er mere tilbøjelige til at have denne tilstand.
  • Blødning er en alvorlig symptom, som ikke bør ignoreres. Dette er en af ​​de symptomer på tarmkræft er blødning. Selv om mange mennesker bekymre sig for meget om at have kræft af denne grund, viser undersøgelser, at ikke en masse, der har blod i deres afføring er i risiko for kræft. Andre faktorer såsom hæmorider, mavesår, tarminfektioner, og anal sprækker er også nogle af årsagerne til blødning.
  • Diarré er en overdreven og hyppig evakuering af våde afføring. De mest almindelige årsager til dette problem er virale og bakterielle infektioner. Det kan også være et symptom på gastrointestinal tumor eller madforgiftning.
  • Genkend trangen til at defecate. Husk, at jo længere afføringen forbliver i rectum, jo ​​mere vand rektum vil absorbere fra det, hvilket gør det sværere og sværere at passere.
  • Har en ordentlig kost. Indtage store mængder af væsker og bulk spædbørn er påkrævet for at have en sund og normale tarm. Spis en masse af højt fiberindhold fødevarer som havre, brune ris, grønne grøntsager, æbler og pærer for at hjælpe støtte fordøjelsen. Der er også et valg af at tage afføringsmidler, men det kan give bivirkninger såsom gas, kramper, diarré og oppustethed.
  • Motioner regelmæssigt. Der er også nogle øvelser, der kan hjælpe med at forbedre din afføring. Du kan prøve hoppe reb, yoga, lunges, squat, crunches, og blot at gå.
  • Integrer den handling ind i din daglige rutine. Forbedring af din afføring er bare et spørgsmål om konsistens. Hvis du virkelig ønsker langsigtede resultater, bør du gøre det til en vane at gå og prøv afføring hver dag.

Hvordan man bedre afføring. Vurdere din afføring.
Hvordan man bedre afføring. Vurdere din afføring.

Husk, at hvad du spiser er en vigtig faktor for, hvordan dit fordøjelsessystem vil udføre. At have en bedre og normal afføring, så sørg for du spiser mindre junk, investere i god mad, motion og leve et over-all sund livsstil