E2h

Hvordan man behandler en fastklemt finger eller tå

Fejltagelser kan være meget smertefuldt

Fejltagelser kan være meget smertefuldt, og din fastsiddende finger eller tå har vist, at for dig. Men du behøver ikke at lide denne fejl for resten af ​​dit liv. Du kan begynde at behandle din fastsiddende finger eller tå i dag. Følg disse trin, og bliver helbredt:

Hvordan man behandler en fastklemt finger eller tå. Fortsæt ispose ansøgningen.
Hvordan man behandler en fastklemt finger eller tå. Fortsæt ispose ansøgningen.

1. Vurdere skaderne. Må ikke umiddelbart sætte is eller wrap en bandage rundt om din finger. Du er nødt til at vurdere skaderne først. Er der nogen åbenlyse deformationer? Hvad med blå mærker og fuldstændig mobilitet tab? Det er tegn på, at sagen ikke er så enkel at kvalificere sig til behandling i hjemmet. Kør patienten til det nærmeste klinik eller hospital til øjeblikkelig behandling, hvis du ser disse tegn. Lad patienten bruge en armslynge eller at lægge ham ned og ophøje det ramte foden. At gøre dette bør hjælpe immobilisere det fastklemte område, og derfor forhindre noget, der er værre.

Fortsæt til trin 2, hvis sagen ikke er alvorlig og svær.

2. Anvend is. Få isterninger, pak dem med en ren klud og anvende den på den fastklemte område. Dette burde mindske smerter og hævelse. Isen kan også hjælpe med at mindske skader på væv og muskler. Sæt ikke ispose længere end 10 minutter, selv om. Den kolde kan forårsage frost bid, hvilket kun vil forværre patientens tilstand.

3. Påfør skinne. Et fastklemt finger eller tå er meget smertefuldt. Hjælp immobilisere den sygdomsramte del, således at bumpe eller slående området vil blive forhindret. Du kan benytte kommercielt tilgængelige benskinner til fingrene. Hvis disse ikke er tilgængelige, skal du bruge en tunge depressor eller en ispind pind. Noget af hårdt materiale kan anvendes som en skinne, så længe den ting vil fremme ubevægelighed. Uanset skinne du bruger, skal du sikker på du vil sikre den med en medicinsk tape.

Fejltagelser kan være meget smertefuldt. Udover at følge disse trin.
Fejltagelser kan være meget smertefuldt. Udover at følge disse trin.

4. Pak med bandage. Vikl fastklemte finger eller tå med bandager. Tape bandagen at forsegle den.

5. Fortsæt ispose ansøgningen. Mindske smerter og betændelse på det berørte område ved lejlighedsvis at anvende en ispose. Udfør samme procedure ovenfor anførte og igen, aldrig holde denne ispose for længe på huden. Du kan også tage smertestillende medicin for at mindske smerter og betændelse.

6. Fjern bandagen. Du ved, du er klar til at fjerne skinnen, hvis du bekvemt kan flytte din finger eller tå. Dette bør være tilfældet efter en uges tid på to. Hvis du stadig føler smerte på dette punkt, kan du nødt til at se en læge. Smerte er et tegn på muligt brud.

Udover at følge disse trin

Udover at følge disse trin, kan du også bruge enklere måder at behandle enklere fastklemt finger eller tå. Det er tilfældet, når der ingen misfarvning er til stede. Iblødsætning området i analgetika vil mindske smerten. Man kan også suge det område i Epsom salt bad til smertelindring. Sports creme kan være stor på smertereduktion.

Ligegyldigt hvor omhyggelig en person er fastklemt finger eller tå er altid en mulighed. Du vil aldrig vide, hvornår du får brug for at vide disse tips. Mindst nu, er du klar til at hjælpe til behandling i tilfælde dette vil ske for dig eller andre mennesker.