E2h

Hvordan man beregner en øvelse til cal burn - forhold

At være overvægtige eller fede

At være overvægtige eller fede, er en meget deprimerende situation. Det kan sænke dit selvværd. Til gengæld kan depression eller et lavt selvværd føre til at du give slip og spise fødevarer, der vil fordoble eller tredoble dit kalorieindtag. Dette kan bringe dig til en mere deprimerende tilstand. For at bekæmpe denne cyklus med at spise, skal du se og brænde, hvad du spiser. Øvelse i kombination med en sund kost vil gøre dig til de fleste af de uønskede fedt klamrer sig til din krop. Typisk mange ernæringseksperter anbefaler, at du brænder 500 flere kalorier end din samlede daglige kalorieindtag at tabe sig effektivt og regelmæssigt. For at kunne gøre dette ordentligt du nødt til at vide, hvad øvelser kan give den bedste øvelse til kalorieindhold brænde ratio. Vær klar til at anvende nogle grundlæggende matematiske færdigheder for at finde disse ud.

  1. Kend din mad. Før noget andet, skal du vide præcis hvor mange kalorier du indtager dagligt. Uanset om du er på en diæt eller ej, du behøver at vide dette for at regne ud hvor mange flere kalorier, du bliver nødt til at brænde. Typisk vil de fleste sundhedsprofessionelle råde dig til at brænde 500 flere kalorier end du tage i. Det vil gøre dig i stand til at opnå et betydeligt tab i vægt fra motion i en acceptabel tidsramme. Kend de anslåede kalorier af den mad, du vil spise, så du kan nå frem til dit estimerede daglige kalorieindtag. Derefter tilsættes 500 flere kalorier til det samlede, og det er, hvor meget du bliver nødt til at brænde dagligt gennem øvelse.
  2. Check online. Der er mange gratis publikationer og informative hjemmesider på internettet, der kan give dig det kalorie indhold af hver mad og de ​​forbrændte kalorier af de fælles øvelser. Nogle hjemmesider vil endda give en kalorie regnemaskine, der vil beregne kalorieindhold brænde for den ønskede øvelse baseret på intensiteten og varigheden af ​​aktiviteten.
  3. Beregn forholdet. Lad os bruge "X" til at stå for din nøjagtige vægt. Brug "Y" til at stå for de forbrændte kalorier per pund hvert minut (tjek internettet for aktiviteter og deres kalorieindhold brændt per pund per minut). Nu vil vi bruge denne formel: "X" ganget med "Y" = "N", som står for den samlede kalorieforbrænding per minut. Brug nu "N" og formere den med det antal minutter ved aktiviteten. Den tilsvarende produkt vil være de samlede forbrændte kalorier for den specifikke opgave.
  4. Freedieting.com. Hvis du vil vide mere om, hvor mange kalorier du skal brænde, og hvilke øvelser er velegnede til at tjekke denne hjemmeside. Sitet indeholder en liste forskellige aktiviteter og dens tilsvarende kalorieindhold brænde afhængig af længden af ​​aktiviteten. Sitet giver et online kalorieindhold brænde lommeregner så godt.

Hvordan man beregner en øvelse til cal burn - forhold. At være overvægtige eller fede.
Hvordan man beregner en øvelse til cal burn - forhold. At være overvægtige eller fede.

En sund livsstil bestående af stor øvelse regimenter vil hjælpe nogen undgå unødvendige sundhedsrisici, der ledsager fedme. Hvis du spiser en masse, der er helt i orden, så længe du deltager i daglige aktiviteter at brænde hvad du spiser. Kend din mad og aktiviteter, og hvad de kan gøre for dig.