E2h

Hvordan man bruger aloe vera til at gøre naturlægemidler kosmetik

Aloe Vera er kendt for at have mange sundhedsmæssige fordele navnlig for huden. Det er ganske fascinerende, hvordan en plante kan forbedre og helbrede hudproblemer. Derfor er det ikke overraskende at finde det i mange kosmetiske produkter som en af ​​deres ingredienser. Disse produkter omfatter fugtighedscreme, cremer, hårvækst cremer, og er endda fundet i ansigts masker, der anvendes af dermatologer.

Bortset fra det, kan folk bruge denne plante naturlige ekstrakt og direkte anvende den til områder af deres krop, at Aloe Vera kan behandle. Hvis du undrer dig over hvordan man kan gøre denne lægeplante i en urte kosmetisk produkt, her er nogle tips om, hvordan du kan gøre det.

Det følgende er en vejledning i at piske op din egen gel lavet af aloe vera.

 • Klip eller skær et spyd ud fra en aloe vera plante bundtet sammen. Du kan bruge et køkken kniv eller saks til dette. De kan nu skræl den ydre hud af spyddet.
 • Blande Aloe Vera spike i en blender eller i en foodprocessor indtil den bliver knust til pulp.
 • Ved anvendelse af en ¼ målebæger, samle og fylde bægeret med pulpes Aloe Vera. Hvis en spike ikke er nok til at fylde ¼ af en kop, blande nogle flere spikes, indtil du når den rigtige mængde af papirmasse.
 • På en plade, gøre brug af en ske at knuse en tablet af vitamin C, indtil det er reduceret til pulver. Bland den pulveriserede tablet af C-vitamin i den pulpet Aloe Vera. Ud over dette, presse åbne en tablet af E-vitamin og igen blande det sammen med den pulpes medicinske plante med vitamin C.
 • Når alle ingredienser er blandet, opbevares blandingen i en beholder, der rengøres grundigt. Nedkøles den. Du kan nu bruge denne Aloe Vera blanding som en behandling for hudirritation, sår, indsnit, og forbrændinger. Du kan bruge det mindst 3 gange på en dag, eller afhængigt af hvor mange gange du føler dig tryg at anvende det.

Hvordan man bruger aloe vera til at gøre naturlægemidler kosmetik. Det følgende er en vejledning i at piske op din egen gel lavet af aloe vera.
Hvordan man bruger aloe vera til at gøre naturlægemidler kosmetik. Det følgende er en vejledning i at piske op din egen gel lavet af aloe vera.

Dette er hvordan man kan gøre hjemmelavet beroligende kropsolie ud af aloe vera.

 • Saml dit hjemmelavede Aloe Vera gel, ¼ kop glycerin i flydende form, og falder af duftolie (afhængigt af det beløb, du foretrækker).
 • Bland alle disse ingredienser i en grundigt rengjort flaske. Ryst flasken, indtil alle ingredienserne er blandet grundigt med hinanden. Denne blanding kan opbevares til span på en måned.

Det er skridt på hvordan man laver en Aloe Vera Shampoo har specialiseret sig i fugtgivende dit hår.

 • Bland en kop shampoo fri for enhver form for vaskemiddel, ¼ kop af din gel lavet af Aloe Vera, ¼ kop glycerin i flydende form, og en teskefuld salt. Hæld disse ingredienser i en sammenpresselig flaske. Ryst godt.
 • Påfør en skumme mængde af denne blanding nok til at dække dit våde hår. Lad det sidde i et par minutter. Skyl grundigt.

Følg disse instruktioner for at gøre en shower gel af Aloe Vera til at fugte din hud.

Klip eller skær et spyd ud fra en aloe vera plante bundtet sammen. Når alle ingredienser er blandet.
Klip eller skær et spyd ud fra en aloe vera plante bundtet sammen. Når alle ingredienser er blandet.

 • I en skål, rør 1 ½ kopper lunkent vand med hjemmelavede Aloe Vera shampoo. Også tilføje i et par dråber duft olie.
 • Opbevares i et grundigt rengjort beholder.

Selvom du kan købe kosmetiske produkter fremstillet med Aloe Vera på ethvert apotek eller ethvert supermarked, er det altid godt at eksperimentere med forskellige ingredienser. I virkeligheden kunne det endda koste dig mindre.