E2h

Hvordan man bruger blåbær til behandling af kvalme og fordøjelsesbesvær

Blåbær, ligesom de fleste bær, har flere sundhedsmæssige fordele. Den mest kendte ville være dens evne til at forbedre vision. Bortset fra det, kan de fremskynde sårheling, forebygge blodpropper, og lavere blodsukker. De anti-mikrobielle og indeholde antioxidanter, der fremmer immunforsvaret. Desuden har de været kendt til behandling af forskellige mave-og fordøjelsesproblemer såsom kvalme, fordøjelsesbesvær og diarré.

Hvordan man bruger blåbær til behandling af kvalme og fordøjelsesbesvær. Blåbær nu kommer i mange former og afskygninger.
Hvordan man bruger blåbær til behandling af kvalme og fordøjelsesbesvær. Blåbær nu kommer i mange former og afskygninger.

Hvis du vil bruge blåbær til behandling af kvalme og fordøjelsesbesvær, her er nogle grundlæggende trin til at følge.

  • Blåbær nu kommer i mange former og afskygninger. Du kan købe den ægte frugt, normalt tørret eller frosset, i supermarkedet. Du kan også købe kommercielle produkter såsom blåbær te, syltetøj, yoghurt, kapsler, ekstrakter og saft. Bare sørg for, at når du køber disse produkter, de er ægte. Lave noget research og tjek de etiketter, før de køber.
  • Brug de produkter, du har købt. Det er ganske svært at finde friske blåbær. Hvis det lykkes dig at købe den frosne én, så kan du begynde at spise mindst et halvt glas om dagen. Hvis ikke, er blåbær yoghurt et sundt alternativ. Spis to kopper dagligt. Disse vil give dig de fleste næringsstoffer, du kan få fra blåbær.
  • Det blåbær te er også nyttig til behandling af kvalme og fordøjelsesbesvær. Dyp teposer i en kop varmt vand og lad den stejle for et stykke tid. Hvis du ikke kan lide smagen af ​​te, øge mængden af ​​vand, du placerer i din kop. En anden måde ville være at tilføje honning og citronsaft til din kop te. For yderligere sundhedsmæssige fordele, tilføje et par dråber af blåbær ekstrakt. Disse vil bidrage til at øge blodcirkulationen, som forhåbentlig vil regulere fordøjelsessystemet processer i din krop.
  • Blåbær saft og syltetøj er nogle af de mere velsmagende former for blåbær produkter. De kan dog kun indeholder lidt blåbær indhold. Igen, tjek etiketterne. Kig efter ernæring fakta på emballagen, før de køber.
  • Du kan også tage blåbær kapsler. Men du skal være forsigtig med at tage kun det beløb er angivet i etiketterne. En anden ting at overveje er, at du ikke er sikker på, hvad de lægger i disse kapsler. Det er sikrere at konsultere en læge, før du tager nogen af ​​disse piller.

Husk, at for at reducere kvalme og fordøjelsesbesvær, er det vigtigt at spise den rigtige typer fødevarer. Bortset fra at spise blåbær, her er nogle ekstra ting at huske.

Brug de produkter, du har købt. Det blåbær te er også nyttig til behandling af kvalme og fordøjelsesbesvær.
Brug de produkter, du har købt. Det blåbær te er også nyttig til behandling af kvalme og fordøjelsesbesvær.

  • Spis kun lys, intetsigende fødevarer. Undgå at spise fedtet og krydret fødevarer, især dem, der har en stærk lugt.
  • Spis ikke søde desserter.
  • Prøv at spise langsomt og oftere.
  • Drik kølige, kulsyreholdige væsker i løbet af dagen.
  • Undgå at gøre aktiviteter lige efter spisning. Må ikke børste dine tænder på én gang enten.

Prøv at huske

Prøv at huske, hvad du spiste den dag. De kan enten være urene eller uforenelig med dit system. Bedre undgå at spise dem i fremtiden. Forebyggelse er altid bedre end helbredelse.

Efter de ovenstående anbefalinger vil forhåbentlig medvirke til at lette din kvalme og fordøjelsesbesvær. Spise disse blåbær vil helt sikkert gøre du føler dig bedre på ingen tid.