E2h

Hvordan man bruger hvedekim olie

Hvedekimolie har en masse gavnlige anvendelser

Hvedekimolie har en masse gavnlige anvendelser. Det er en uraffineret olie med en stærk aroma og tyk konsistens, der kan opnås fra kimen af ​​hvedekerner. Kimen indeholder kun tre procent af den samlede vægt af hvedekornet, men det indeholder 25 procent af den samlede procentdel af proteiner, vitaminer og mineraler af kornet. Det er her det meste af huden og medicinske fordele ved hvedekimolie kommer fra. Her er hvordan du kan bruge hvedekimolie i forskellige applikationer.

Hvordan man bruger hvedekim olie. Fordi den har en masse af proteiner og lecithiner samt vitaminer og mineraler, kan hvedekimolie anvendes til behandling af mange hudproblemer.
Hvordan man bruger hvedekim olie. Fordi den har en masse af proteiner og lecithiner samt vitaminer og mineraler, kan hvedekimolie anvendes til behandling af mange hudproblemer.

  • Fordi den har en masse af proteiner og lecithiner samt vitaminer og mineraler, kan hvedekimolie anvendes til behandling af mange hudproblemer. Det er kendt at kunne behandle eksem og psoriasis. Hvis du har hudsår og forbrændinger, er hvedekimsolie også kendt for effektivt at helbrede disse hudproblemer. Det kan også anvendes eksternt, da det hjælper med at lindre og fugter tør hud og forbedre blodcirkulationen i huden.
  • Du kan også anvende det direkte på huden til behandling af dermatitis. Det er også kendt for at reducere ardannelse og endda lindre hudceller, der er blevet beskadiget af overeksponering for solen. Du kan købe hvedekimolie i kapsler og gnid det direkte til den brændte eller beskadigede sted.
  • Du kan også prøve at tilføje hvedekimolie i dine retter. Du kan sætte det i dine pastaretter og endda på dine salater og grøntsager. Bare sørg for, at du ikke lægge for meget siden hvedekim olie har en meget stærk aroma. Blot tilføje en støvregn og sørg for at du ikke varme det, da de vigtige protein komplekser nedbrydes ved en sådan proces.
  • Bortset fra at bruge den eksternt i form af body lotion eller creme, kan du også indtage det som et kosttilskud. Andet end at være en rig kilde til vitamin E, den har også en betydelig mængde andre vigtige vitaminer, såsom A, B1, B2, B3, B6, D og F. Det har også mange vigtige fedtsyrer og proteiner. Dette er grunden til, hvedekimolie har en masse af kosmetiske og helbredende formål.
  • Det er også kendt, at hvedekim olie øger udholdenhed og udholdenhed på grund af octacosanol, en lang kæde af mættet primær alkohol, at det indeholder. Selv om dette endnu ikke er blevet videnskabeligt bevist, er det blevet brugt i løbet af 1960-erne, som nogle atleter til at øge deres muskelstyrke og udholdenhed.
  • Du kan også bruge hvedekimolie som en anti-aging produkt. Dette er sandsynligvis grunden til, at det er føjet til transportøren olier, før de anvendes på huden i løbet af massage og aromaterapi sessioner. Det kan formindske rynker, strækmærker og ar blandt andre.


For at øge dens holdbarhed, er det tilrådeligt, at du køleskab hvedekimolie at holde det fra at blive harsk og uaktuelle. Hvedekim olie har en typisk holdbarhed på omkring seks til otte måneder.