E2h

Hvordan man hjælper et barn, der er forstoppet

Voksne allerede har svært ved at håndtere forstoppelse

Voksne allerede har svært ved at håndtere forstoppelse - hvad mere med små børn? Dit barn kan ikke vide, hvad der sker, og denne betingelse kan genere ham meget og forårsage megen smerte. Som en ansvarlig voksen, bør du være i stand til at tage sig af dit barns behov og hjælpe dem med at håndtere denne sygdom. Her er hvordan man kan hjælpe et barn, der er forstoppet:

  • Årsager. Først og fremmest skal du vide, hvad der gør børn constipated. Dette kan være forårsaget af mangel på vand og væsker, en fiber mangel eller spiser for meget af fødevarer, der forårsager forstoppelse, såsom mejeriprodukter og nogle frugter som bananer og papaya. Hovedsageligt, bør du tage til efterretning, hvad dit barn spiser og ikke spiser for at være sikker på, at du er barn er plaget med forstoppelse, fordi nogle gange, forskellige børn oplever det på forskellige måder.
  • Symptomer. Hvad har du at se ud for, hvis du mener, at dit barn er forstoppet? Hold øje med og overvåge dit barn og se, om de udviser symptomer på forstoppelse, som omfatter intens kramper mavesmerter, enten store og hårdt eller pille-lignende afføring og sjældne, men smertefuld badeværelse ture. Mere specifikt, hvis dit barn har mindre end tre afføringer om ugen, og hver gang har svært ved at passere stor afføring, bliver din unge en formentlig lider af forstoppelse.
  • Spise den rigtige mad. Klart, vil du nødt til at hæve og sænke indtagelsen af visse fødevarer. Start med at sikre dit barn får mere vand og væsker dagligt. Opbevar altid et glas vand i nærheden. Dernæst begynde at give dit barn mere fiberrige fødevarer og drikkevarer, såsom sveske juice, graham crackers, hele hvede brød, klid, korn, frugt og grøntsager. Afkald junk fødevarer såsom slik og noget med raffineret sukker. Du kan erstatte almindelig mælk med sojamælk så godt.
  • Korrekt afføring. Sørg for at du ordentligt træne dit barn om, hvordan man reagerer på afføring drifter. Reglen bør være at gøre en lige linie til toilettet, når trangen kommer. Uddanne dem til at sidde stille mens du er på toilettet. Du kan give dem en bog at læse, hvis de får antsy og rastløs. Sørg for, at dit barns fødder nemt kan røre jorden. Dette vil sikre, at de kan bevare deres balance, mens du sidder ned.
  • Medicin. Du kan give dit barn laksantia og afføring blødgørere, vil det hele afhænger dit barns alder og sygehistorie selvfølgelig. Almindelige forstoppelse medicin omfatter mælk af magnesia, mineralsk olie og malt suppe ekstrakt. Kontakt din læge, før de giver dit barn noget. Selvfølgelig, hvis tingene bliver værre bør du gå tilbage til din læge for at få mere råd og vejledning.


Der er ingen grund til panik på din finde ud af

Hvordan man hjælper et barn, der er forstoppet. Spise den rigtige mad.
Hvordan man hjælper et barn, der er forstoppet. Spise den rigtige mad.

Der er ingen grund til panik på din finde ud af, at dit barn lider af forstoppelse. Ja, det vil være ganske smertefuldt for ham eller hende, og du vil naturligvis være ubehageligt med dit barn at være i så stor nød. Følg tips ovenfor, og du bør være i stand til at hjælpe dit barn gennem det.