E2h

Hvordan man kan forbedre dit syn

Nærsynet - det er mit øje situation, da jeg var 12. Nu i en alder af 27 at tjene mine briller og kontakter, som mine øjne på alle tidspunkter. Mit syn klasse var bare 200, når jeg først havde mine briller, men nu når til sit højeste hidtil, 500. Jeg blev ikke født med bygningsfejl eller noget. Jeg voksede op uden at tænke, at en skødesløs handling af mine kan forårsage så megen beklagelse, at jeg må bære næsten evigt.

Der er flere øjensygdomme såsom; Konjunktivitis (Pink Eye), diabetisk retinopati, Eye Herpes, glaukom, keratoconus, makuladegeneration (AMD), okulær Hypertension, Retinitis Pigmentosa, Stargardt sygdom (STGD), bygningsfejl, Double Vision (Dobbeltsyn) Højere ordens aberrationer (Hoas), langsynethed (langsynethed), Nærsynethed (Nærsynethed), og presbyopi. Men er der alligevel for at undgå min sag? Eller hvis du allerede har nedsat syn, er der en måde at gøre det bedre? Jeg har gjort nogle forskning og dette havde været resultatet af det.

Trin 1

Bær din nuancer!

Løbet af dagen tid, eller hvis i en lang rejse, så glem ikke at bære din nuancer. Dine nuancer vil beskytte dine øjne mod direkte sollys, samt støv, røg og vind. Shades hjælpe dig til at være med på moden, og at passe godt på dine mest værdsatte syn.

Trin 2

Undgå at belaste dine øjne.

Hvordan man kan forbedre dit syn. Undgå at belaste dine øjne.
Hvordan man kan forbedre dit syn. Undgå at belaste dine øjne.

Læsning eller bruge dine øjne med dæmpet lys kan overanstrenge øjnene. Sidder tæt på tv eller computerskærm og for meget udsættelse for sollys kan også have en drastisk effekt på dine øjne.

Trin 3

Få nok søvn.

Ja, sovende hjælper vores øjne. Ved at sove, få dine øjne resistente, da de er mindre udsat.

Trin 4

Spis mad, der er rig på vitaminer og antioxidanter.

Papaya, Squash, gulerødder og nogle andre frugter og grøntsager er godt for dine øjne. Vitamin A specifikt hjælper dit syn.

Trin 5

At behandle dine mørke cirkler, satte køligt skiver agurk.

Spis mad, der er rig på vitaminer og antioxidanter. At behandle dine mørke cirkler, satte køligt skiver agurk.
Spis mad, der er rig på vitaminer og antioxidanter. At behandle dine mørke cirkler, satte køligt skiver agurk.

Dette har været kendt i årevis, så prøv så det.

Trin 6

Bær beskyttelsesbriller.

Tror ikke, at vand fra havet eller fra puljer ikke kunne skade dine øjne. Altid bære dine briller for at beskytte vinduerne i din sjæl.

Trin 7

Har din regelmæssige check-ups.

Sløret syn, hovedpine eller ændringer i synet kan betyde, at der er noget galt med dine øjne, så det er bedre at have en check-up snart.

Trin 8

Gør eye motion.

Jeg først læse om øjet øvelse i mænds sundhed Filippinerne - det siges, at øjet motion kan hjælpe dit syn. Der er så mange artikler i nettet, der lærer, hvordan du gør øvelserne. Eller du kan også bede din læge.

Trin 9

Brug dine kontakter ordentligt.

Brug ikke dine kontaktpersoner for længe eller bruge det natten, da det helt sikkert kan resultere i nogle komplikationer.

Trin 10

Hold dine øjne rene.

Det betyder, at du ikke skal røre dine øjne, når du ikke har vasket dine hænder endnu.


Disse er blot nogle af de måder, du kan tage sig af dine øjne. Det vigtige er, at uanset hvad du gør, så tænk over, om det kunne være skadeligt for dine øjne. Håber, at disse tips kan hjælpe dig med at passe godt på dine øjne.