E2h

Hvordan man kan forhindre en almindelig forkølelse

Mens ikke dødbringende

Selvom det ikke er dødbringende, kan en almindelig forkølelse være ganske en irritation, som hindrer vores evne til at være produktiv og energisk. Hvert år millioner af mennesker tager de nødvendige forholdsregler for at afværge en almindelig forkølelse, men der er en masse vildledende oplysninger om, hvad disse forholdsregler er. Her er nogle effektive og gennemprøvede måder at forhindre en almindelig forkølelse fra snigende op på dig i år.

  • Først og fremmest, vil du ønsker at gøre alt, hvad du kan for at ordentligt vedligeholde din krop på en sund måde. Alt for ofte, folk begynder at gøre de rigtige ting for deres krop, når kolde symptomer. Springe frem i spillet og begynde at udøve og spise ordentligt. Den er ideel til at udøve i mindst 30 minutter hver dag, men så længe du passe motion ind i din tidsplan regelmæssigt, vil du være at styrke dit immunforsvar. Udøver øger også din blodgennemstrømning og ilt niveauer.
  • At spise sundt er også vigtig, så fokuser på mørke grøn, rød og gul frugter og grøntsager. Disse er fyldt med næringsstoffer og vitaminer, som styrker immunforsvaret og bekæmpe bakterier. Også være sikker på at tilføje C-vitamin ind i din dag enten ved at tage et supplement eller spise frugt og grøntsager, der er højt vitamin C.
  • Idet zink er en anden effektiv måde at forhindre en almindelig forkølelse. Zinktilskud kan tages på en regelmæssig basis, eller kan findes i en række almindelige lægemidler. Zink har vist sig at reducere varigheden og alvoren af ​​den forkølelse, hvilket er grunden til at så mange kolde medicin er pakket med dette mineral. Zicam kold medicin, for eksempel, kan tages ved det første tegn på en sinus koldt.
  • En anden effektiv måde at forhindre en almindelig forkølelse er at drikke en masse væske, især vand. Dette holder kroppen renset og hydreret. For at sikre, at du drikker nok væske, så sørg for din urin er næsten eller helt klar.
  • En af de bedste måder at forebygge influenza-virus er at holde dine hænder væk fra ansigtet, da en almindelig forkølelse og influenza virus rejser gennem øjne, næse og mund. Selvom det er vigtigt at holde hænderne væk fra ansigtet, skal du også nødt til at holde dem rene. Vask dine hænder ofte i 20 sekunder med varmt sæbevand. Hvis en vask ikke er tilgængelig, kan du bruge en hånd sanitizer, der dræber 99,9 procent af virus.

Endvidere

Hvordan man kan forhindre en almindelig forkølelse. At spise sundt er også vigtig.
Hvordan man kan forhindre en almindelig forkølelse. At spise sundt er også vigtig.

Desuden, når hoste eller nysen, ikke bruge dine hænder til at dække din mund eller næse. Dette sætter bakterier højre back på dine hænder. I stedet hoster eller nyser i et lommetørklæde eller albuen.

Den sidste måde du kan forhindre en slim kulde er ved at holde kroppen som stress-fri som muligt. Få masser af hvile og bruge vejrtrækning teknikker, når du føler dig overvældet.