E2h

Hvordan man kan reducere hævede fingre

Hævede fingre er en smerte at beskæftige sig med, men det gode er, at der er nogle skridt at tage for at reducere deres størrelse. Læs videre for nogle nyttige tips:

Formindsk natrium indtag

Reducer natrium indtag. Natrium er den største synder, for vand, der tilbageholdes i kroppen. Dette kunne føre til oppustethed og hævelse af visse dele af kroppen, herunder ankler og fingre. Derfor er det allerførste du skal gøre er at skære ned på salt. Undgå at lægge for meget salt eller kunstige smagsstoffer på dine måltider, og vælger i stedet for naturlige smagsstoffer såsom urter, krydderier, eddike, eller citronsaft. Undgå mad med højt natrium som junk fødevarer, dåse suppe, crackere og instant nudler. Gør det til et punkt altid kontrollere ernæringsmæssige oplysninger på etiketterne på fødevarer, du køber.

Har en fiberrig kost

Hvordan man kan reducere hævede fingre. Reducer natrium indtag.
Hvordan man kan reducere hævede fingre. Reducer natrium indtag.

Har en fiberrig kost. Fiber er kendt for at bekæmpe forstoppelse, hvilket kan føre til oppustethed og hævelse i ekstremiteterne. Nogle af de bedste kilder til fiber omfatter fuldkornsbrød, havregryn og frugt. Gør sørg for at du ikke overdrive det med fiber, da det også er kendt for at faktisk øge hævelse, især hvis din krop er ikke vant til at tage i så meget fiber.

Øge protein i din kost

Øge protein i din kost. Protein er effektivt som et diuretikum, og det hjælper kroppen skylle ud overskydende vand. Gode ​​proteinkilder omfatter magert, uden skind kød, usaltede nødder (såsom mandler) og fuldkorn.

Drik masser af vand. Overraskende, jo mere vand, du drikker, er mindre vand tilbageholdes i kroppen. Det er fordi øget indtag af vand vil tilskynde din krop til at skylle ud overskydende vand gennem vandladning. Det centrale er at drikke mindst otte glas vand (plus to for hver koffeinholdige drikke eller drikkevarer), eller til at drikke nok, så din urin er klart.

Øvelse

Formindsk natrium indtag. Har en fiberrig kost.
Formindsk natrium indtag. Har en fiberrig kost.

Øvelse! Udøver har store sundhedsmæssige fordele, og nogle af dem omfatter bedre blodcirkulation, stærkere vener og større stofskifte. Alle disse faktorer bidrager til at reducere hævelse af ekstremiteter.

Overveje at tage kosttilskud. Konkret kan vitamin B-kompleks medvirke til at reducere væskeophobning og aminosyre kompleks kan forbedre dit kroppens optagelse af protein.

Blive testet for allergi. Det er muligt, at du oplever hævede fingre på grund af en allergi. Rådfør dig med din læge for denne mulighed, og antihistaminer kan anbefales til at afhjælpe denne tilstand.

Pas på dine hænder. Nogle aktiviteter, som du gør sædvanligvis kan være årsag til hævelse af fingrene. Du kan være sover på hænderne, og det kan forårsage hæmmet blodcirkulation, og du kan også bruge dine fingre i gentagne, mekanisk bevægelse (såsom at skrive), som også kan være årsagen til hævelse. Hvis du har mistanke om, at nogen af ​​disse kunne være årsagen til dine hævede fingre, praksis RICE eller hvile, is, kompression og elevation på dine hænder og fingre.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af de måder til at reducere hævelse i fingrene. Husk, det er altid bedst, at du konsultere din læge til de mulige årsager til denne tilstand, fordi hævelse i fingrene kan være tegn på mere alvorlige sundhedsmæssige betingelser såsom nyreproblemer. Held og lykke, og håber dette hjalp dig ud!