E2h

Hvordan man kan stoppe dyppe

Dipping tobak

Dipping tobak, også kendt som "røgfri tobak", er en almindelig praksis blandt folk, der ønsker at undgå de faldgruber af rygning stoffet. Hvad de ikke indser, er imidlertid, at dyppe er lige så farlig som rygning på grund af de mange bivirkninger det kunne bringe, herunder kræft. Så bare hvordan gør man stopper den vane at dyppe? Læs videre for at lære hvordan.

Hvordan man kan stoppe dyppe. Vid at stoppe dyppe tobak er en proces.
Hvordan man kan stoppe dyppe. Vid at stoppe dyppe tobak er en proces.

  1. Vid at stoppe dyppe tobak er en proces. Standsning dyppe er ikke en overnight proces. Det er heller ikke noget, du bare beslutte og det samme sker. Det er så meget en proces som enhver anden form for afhængighed et menneske gennemgår. Så efter at have besluttet at stoppe dyppe, ved, at det ikke er en engangs-, big-time deal. Du er nødt til at gå igennem det for en periode, og du er nødt til at gennemgå flere processer med remission og total elimination.
  2. Vælg din metode: langsom, stabil proces eller kold tyrker? Nogle mennesker finder det svært at holde op en afhængighed ligesom det, mens nogle kan leve med at stoppe for en dag og aldrig gå tilbage til den vane. Vide hvilken proces føles mere naturligt for dig. Er at gå kold tyrker lyd lidt for risikabelt og hurtigt for dig? Derefter tage langsom, stabil rute og fjerne dyppe gradvist fra dit system. Bestemmelse af den bedste metode, der virker for dig i sidste ende vil hjælpe dig helt fjerne den vane at dyppe tobak.
  3. Erkende, at du kan have et tilbagefald. Det er en naturlig del af processen - da du har taget noget væk, tendensen til din krop er at søge at noget, der er blevet fjernet fra sin "normal" tilstand. Nogle mennesker oplever endda abstinenssymptomer som opkastning og kvalme. Dette er en del af processen, og det kræver en intens mængde af styrke og viljestyrke ikke ønsker at gå tilbage til dypning tobak.
  4. Brug en nikotin plaster. Nikotinplastret er en af ​​de mest innovative opfindelser i dag. De fleste quitters af rygning afhængige af nikotin plaster for deres leverance af stoffet, minus den skadelige røg. Måske kan du bruge dette også stedet for at dyppe tobak, som er lige så skadeligt for kroppen som at ryge det. Vær omhyggelig med at bruge det i moderate mængder, men, og husk at det er kun for at blive brugt som en daglig levering af nikotin og ikke som et middel eller en medicin, når du kræver en dosis af stoffet.
  5. Få noget andet at sætte i din mund - ligesom maden. Når du har fået din mund besat med andre ting, såsom at spise mad eller drikke væsker, så muligheden for at søge tobak vil mindske. Prøv at spise så meget som du kan, især når trangen spark i.

I svære tilfælde kan lægen bede dig om at få psykiatrisk hjælp til at lette din overgang fra dyppe til helt tilintetgør det fra dit system. Din familie støtte er ligeledes afgørende i denne proces, for de er katalysatorer - og disablers - det vil motivere dig til helt at udrydde denne skadelige vane fra din livsstil.