E2h

Hvordan man kan stoppe gummi sygdom

Gum sygdommen kaldes også paradentose

Gum sygdommen kaldes også paradentose. Det er primært forårsaget af bakterier. Nogle af disse bakterier er Actinobacillus actinomycetemcomitans og Porphyromonas gingivalis. Både bakterier synes at forårsage en aggressiv periodontal sygdom. Og, mellem de to, er P. gingivalis en tendens til at fordoble risikoen for alvorlige tandkødssygdomme.

Andre tandkødssygdomme risikofaktorer omfatter rygning

Andre tandkødssygdomme risikofaktorer omfatter rygning, hormonelle forandringer hos mænd / kvinder, diabetes, stress, medicin, sygdomme, arvelig disposition. Folk i mellem alderen 30 til 40 er i høj risiko for at erhverve tandkødssygdomme. Parodontitis, en form for gummi sygdom, sker mere hos mænd end hos kvinder.

Rodbetændelse opstår

Hvordan man kan stoppe gummi sygdom. Prescription antimicrobial mundskyllemiddel.
Hvordan man kan stoppe gummi sygdom. Prescription antimicrobial mundskyllemiddel.

Rodbetændelse opstår, når gingivitis, den milde slags gummi sygdom, ikke behandles. I parodontitis, træk tandkødet væk fra tænderne og danne "lommer", der er smittet. Hvis tandkødssygdomme ikke behandles, tænderne bliver ødelagt. Undertiden, om sygdommen er alvorlig, de rådnende tænder skal fjernes af en tandlæge.

For at stoppe parodontitis eller gummi sygdom, kan du overveje følgende effektive behandlinger:

  • Skalering. Denne procedure kan udføres uden lokalbedøvelse. Dette er den grundig fjernelse af al plak og tandsten, der forårsager infektionen under tandkødsranden. Denne operation er mere omfattende og tidskrævende end den sædvanlige rutine rengøring.
  • Root Høvling. Dette udglatter overfladen af ​​tænderne. Lokalbedøvelse er anvendt siden roden af ​​tanden er følsom. Skalering og rod høvling kan være ledsaget af medicin ordineret af din tandlæge. Sådanne medikamenter vil stoppe spredningen af ​​bakterier i munden, mindske de negative resultater af tyggegummi recession, og regulere enzymproduktion.
  • Prescription Antimicrobial mundskyllemiddel. Dette reducerer bakterieantallet. Det hæmmer sygdomsfremkaldende bakterier indsats i dental biofilm. Dette bruges som et almindeligt mundskyl og ofte er ordineret som behandling efter tand skalering og rod høvling.
  • Antiseptisk "Chip". Dette er en tandlæge redskab til at reducere virkningerne af de vigende tandkød. Dette fremskynder helingsprocessen efter root høvling. Den antiseptiske "chip" er placeret i de inficerede lommer efterladt af tanden og derefter gradvist frigiver chlorhexidin, som renser og desinficerer det berørte område. Chlorhexidin er effektiv mod bakterier, svampe, gær og vira. Den antiseptiske chip hjælper med at minimere størrelsen af ​​lommerne.
  • Antibiotisk Gel. Det er placeret i lommerne efter skalering og rod høvling. For cirka syv dage, bliver antibiotika frigives langsomt. Dette gøres for at styre bakterievækst og reducere størrelsen af ​​periodontale lommer. Gelen indeholder doxycyclin, en stærk antibiotikum.
  • Antibiotisk Micro-sfærer. Disse hjælper til bekæmpelse af bakterier vækst og reducere størrelsen af ​​periodontale lommer. Det periodontist, dental specialist for parodontitis, sætter de mikro-kugler i lommerne efter processen for skalering og rod planlægning er færdig. Partiklerne af de antibiotiske mikro-sfærer frigive minocyclin langsomt over tid.
  • Enzym suppressant. Dette bremser kroppens enzym-reaktion. Kroppens enzymer reagere på og kæmpe med bakterier. Bakterielle toksiner, såvel som kroppens enzymer, der bekæmper infektionen, kan forårsage nedbrydning af knoglen og bindevæv, der holder tænderne på plads. Hvis situationen efterlades uden opsyn, knogler, vil tandkød og bindevæv, der understøtter tænderne rådne. Tænderne sidste ende vil blive løst.

Gum sygdommen kaldes også paradentose. Antiseptisk "chip".
Gum sygdommen kaldes også paradentose. Antiseptisk "chip".

De foregående behandlinger er kendt for at være meget effektive til at stoppe tandkødssygdomme. Men i visse alvorlige tilfælde kan kirurgisk behandling være mere hensigtsmæssigt.