E2h

Hvordan man kan stoppe snorken, der holder din partner vågen

Hvis du lyder som en brølende torden hver nat

Hvis du lyder som en brølende torden hver nat, er der en god chance for din partner vågen den halve tid, formentlig tælle får og ønsker for de døde stilhed om natten. Den næste morgen, kunne hun vink hun ikke får nok søvn, men ville ikke skyde skylden på din snorken. Det er så sødt af hende, det er sandt. Men hendes manglende søvn kan dæmpe hendes humør resten af ​​dagen og kan forårsage en kamp. Nu er din snorken bagslag på dig.

Hvis dette er en scenario i din husstand, er du nødt til at få din handle sammen for at stoppe din snorken. Snorken, trods alt, kan være en vejledende af sundheds abnormiteter. Her er nogle måder at gøre det.

  • Sove på din side. Liggende på ryggen udløser snorken, fordi dette blokerer luftvejene, der forårsager tungen, mandler, bløde gane, og drøbelen at lave en snorken lyd. Derfor prøv at ligge på din side. Et af de tricks, som en masse mennesker gøre for at holde sig fra liggende fladt på ryggen er sy en tennisbold på bagsiden af ​​deres pyjamas. Den tennisbold vil forårsage en stor ubehag, hvilket fik dem til at ligge på deres side.
  • Løft dit hoved. Raising dit hoved forhindrer også blokering i den nasale passager. Der er to enkle måder at gøre dette. One, hvile dit hoved på lag af puder. To til tre puder vil gøre godt. Og to, lægge bøger eller andet, der er flad nok, under hovedet side af madrassen. Sæt din foretrukne pude på toppen og nyde en afslappende nat søvn.
  • Undgå alkohol. Alkohol har sedation effekter. Det påvirker din vejrtrækning, og derfor forårsager snorken. Så det er klogt at undgå alkohol, før du sover. Eller som sundheds eksperter foreslår, skære ned på dit alkohol indtag eller stoppe med at drikke helt. Andre end alkohol, kan sovepiller og kaffe også forårsage sedation.
  • Tabe sig. Overdreven vægt, i mange tilfælde forårsager snorken. En overvægtig person har større hals og er således mere tilbøjelige til at have blokering i den nasale passager. Hvis du er på den tunge side, er det tid til at tabe sig. Ifølge sundhedseksperter, kan miste 10% af kropsvægten allerede gør enorme forbedringer.
  • Brug nasal strip. Hvis din snorken er fra næsen, vil ved hjælp af en nasal stribe fungerer godt på dig. Nasal strimler vil åbne næsebor, hvilket gør det lettere at trække vejret. Når der ikke er nogen forhindring i din vejrtrækning, snorken er mindre tilbøjelige til at forekomme.
  • Bær en mund-enhed. En mundstykke forhindrer blokering i luftvejene ved at placere tungen og underkæben fremad. Et mundstykke bør være custom-fit og skal udføres af din tandlæge.
  • Brug CPAP. Kontinuerlig positivt luftvejstryk, eller CPAP, er en maske-lignende anordning, der holder luftvejene åbne, hvilket forhindrer snorken. Det eneste problem med CPAP er, at det er ganske besværligt at bruge, især fordi brugerne vågne op til en tør hals. CPAP er også kun tilgængelig efter en læges recept.

Hvis snorken er forårsaget af en alvorlig helbredstilstand

Hvordan man kan stoppe snorken, der holder din partner vågen. Hvis du lyder som en brølende torden hver nat.
Hvordan man kan stoppe snorken, der holder din partner vågen. Hvis du lyder som en brølende torden hver nat.

Hvis snorken er forårsaget af en alvorlig helbredstilstand, såsom søvnapnø, kan du overveje undergår en operation. Din læge vil rådgive dig om de bedste kirurgiske procedurer, men normalt operationer omfatter fjernelse af væv fra bagsiden af ​​halsen. Husk dog, at operationer kun være din sidste udvej.