E2h

Hvordan man lærer akupunktur cupping

Akupunktur cupping er en teknik

Akupunktur cupping er en teknik, der anvendes til at stimulere akupunkturpunkter. Denne teknik indebærer glas, der anvendes som sugekopper på huden, forårsager blod at haste til specifikke områder at stimulere huden. Det er ofte bruges til at lindre smerter og skylle ud giftstoffer fra lymfesystemet.

Først skal du starte med at købe en akupunktur cupping kit. Den grundlæggende Sættet bør indeholde: glas, en brændende konus, en vakuumpumpe (eller nåle), og alkohol og bomuld bolde at desinficere huden før og efter behandling.

Hvordan man lærer akupunktur cupping. Akupunktur cupping er en teknik.
Hvordan man lærer akupunktur cupping. Akupunktur cupping er en teknik.

Når du får din kit hjem, åbne den og undersøge og gøre dig bekendt med alle de dele. Du vil gerne forstå, hvordan brand kop, luft kop, og våd kop. Hvis du er brand cupping, vil en brændende tilspidsning tilvejebringe flammen, som anvendes til at opvarme glasset. Opvarmning af glasset hjælper også til at skabe et vakuum, når den er varm, kan den sættes på huden. Hvis du er luft cupping du skal bruge en vakuumpumpe til at fastgøre til krukken for at fjerne luft. Hvis du bruger våd cupping, er huden først prikkes med en nål og en krukke placeres på toppen. Våd cupping er specifikt anvendes til at trække ud toksiner.

Du vil gerne sætte dig ind i akupunkturpunkter og placere krukker på disse eller andre områder, hvor der er smerter i kroppen. Lad kopper knyttet på huden for ikke mere end 10-15 minutter. Små kopper kan være tændt længere tid (op til 30 minutter), men de store bør kun være tændt i cirka 15 minutter på det mest.

Bemærk: Det er vigtigt at vide

Bemærk: Det er vigtigt at vide, at der er risici forbundet med akupunktur cupping. Denne procedure kan føre til hævelse eller blå mærker. Cupping kan ikke anvendes på en gravid kvindes mave eller nedre ryg. Desuden bør cupping ikke anvendes på mennesker med udslæt, dem, der har feber, eller dem, der bløder let. Det er også afgørende, at du ikke tillader den, der modtager behandling for at falde i søvn under proceduren, da det kan føre til vabler eller blå mærker. Men minimal blå mærker er normal efter akupunktur cupping.

Bemærk: det er vigtigt at vide.
Bemærk: det er vigtigt at vide.

Det er vigtigt, akupunktur cupping kun udføres af en uddannet professionel. Det er vigtigt at kunne skelne korrekt akupunkturpunkter til behandling af specifikke symptomer. Det er også tilrådeligt ikke at modtage cupping behandling, hvis du er meget træt, sulten eller lige har spist. Hvis du føler dig utilpas efter at have modtaget behandling, fjerne kopper og ligge ned og hvile. Hvis du har en pacemaker, hudallergi, kroniske sygdomme, blodsygdomme (hæmofili eller trombocytopeni) er det tilrådeligt at styre klart på denne behandling.