E2h

Hvordan man laver saltvand næsespray

Hvem ønsker at lide af vejret med en næse

Hvem ønsker at lide af vejret med en næse, der er proppet op? Sure nok, ingen ønsker at opleve dette bare for et minut eller to. Dette gav anledning til brug af næsespray. Med blot én anvendelse, kan problemet straks gå væk. Men problemet med de fleste næsespray dag er, at de er vanedannende og dyre.

Hvordan man laver saltvand næsespray. God ting, at der er et alternativ til de kommercielle næsespray.
Hvordan man laver saltvand næsespray. God ting, at der er et alternativ til de kommercielle næsespray.

  • God ting, at der er et alternativ til de kommercielle næsespray. Det er en saltvand næsespray. Selv om dette kan købes i butikkerne bredt, kan du lave en til dig selv. Her skal du følge disse trin i at gøre din billig, sikker og effektiv saltvand næsespray:
  • Saml de ting du skal til at gøre denne næsespray. Her er de ting, du skal forberede: havsalt, bagepulver, vand, målebæger, og næsespray flaske.
  • Fjerne urenheder ud af vandet. Kog vand i omkring 10 minutter bare så urenhederne vil blive fjernet. Også kogende vand er nødvendigt for at hjælpe med at opløse saltet senere i processen. Hvis du ikke er trygge ved at bruge vand fra hanen til dette formål, kan du bruge destilleret vand i stedet.
  • Forbered varmt vand og så bagepulver og havsalt. Få et målebæger og måle en kop kogende vand. Man kan bruge målebægeret at være blandekop af ingredienserne i næsesprayen. Når du har en kop kogende vand, tilsæt en teskefuld hver af havsalt og bagepulver.
  • Omrøres vand med salt og bagepulver. Få en ske til at hjælpe dig røre vandet. Gøre omrøringen indtil at vandet igen bliver klar. Klarere på vand er en god indikation af, at salt og bagepulver er fuldstændigt opløst i vandet.
  • Lad den vandige opløsning afkøle. Lad kop vandopløsningen, så den vil køle ned til stuetemperatur.
  • Hæld næsesprayen i din forberedte flaske. Få en spray flaske og hæld den løsning der, når den er afkølet. Når det er gjort, kan du bruge næsesprayen allerede at hjælpe dig i din vejrtrækning. Den korrekte dosis af denne spray er omkring 1-3 dråber i hvert næsebor.
  • Gemme resten af saltvand nasal opløsning i et godt beholder. Hvis der er en resterende saltvand nasal løsning, hæld det i en beholder eller krukke med låg. Brug dette til at genopfylde sprayflaske hver gang der er behov for.
  • Gør saltvand næsespray med honning. Der er en anden version af denne næsespray, men det har de samme gode og effektive egenskaber som den i den første variation. Her skal du medbringe otte ounces vand ind i en blid kog. Derefter tilsættes resten af ​​ingredienserne, såsom bagepulver, salt og honning. Sidstnævnte anvendes her til dens anti-bakterielle egenskaber. Når alt er opløst, skal du fjerne den løsning fra varmen, lad den køle af, hæld i en beholder, og opbevares i køleskab resten.


Hvis du vil købe en flaske saltvand næsespray fra butikker

Hvis du vil købe en flaske saltvand næsespray fra butikker, vil du blive prissat omkring fire dollars for hver flaske. Derfor er det mere praktisk at lave din egen næsespray. Efter alt, er dette saltvand næsespray vist sig at være meget effektivt og sikkert i medvirken i vejrtrækningsbesvær forårsaget af udstoppet næse på grund af forkølelse og andre nasale problemer.