E2h

Hvordan man lever med overgangsalderen

Kvinder nåede en alder af 50 eller flere vil sandsynligvis erfaring overgangsalderen. Det er den fase, der betyder enden af ​​frugtbarhed og den til tider ubekvemme menstruationscyklus. Selv om dette kan ses som et positivt tegn, eftersom du ikke længere behøver at beskæftige sig med besværet med menstruation, overgangsalderen er en scene, der kommer med alle former for uønskede symptomer som tørhed i skeden, striber af hedeture, svedeture, ændringer i stemninger, og andre ubehageligheder.

Nu kan nogle af disse symptomer ikke være synlige i nogle kvinder

Hvordan man lever med overgangsalderen. Vide mere om overgangsalderen.
Hvordan man lever med overgangsalderen. Vide mere om overgangsalderen.

Nu kan nogle af disse symptomer ikke være synlige i nogle kvinder, hvilket vil give dem mulighed for at brise lige igennem det dog vil nogle opleve ubehag i deres helhed. Uanset hvad er tilfældet med dig, ved, at det kun er midlertidig, og at det vil stilne af. Ikke desto mindre, for at mindske ubehag, her er nogle tips du kan afprøve.

  • Vide mere om overgangsalderen. Den bedste person til at give dig en diskurs om overgangsalderen og hvordan man skal behandle symptomerne og ubehag er din læge. Rådføre sig med ham og give ham lov til uddanne dig om, hvad der vil ske, og hvorfor det sker. Teknisk, menopausale symptomer og ændringer opstå på grund af reduktionen af ​​progesteron og østrogen i kroppen. Det kommer med alderen, og du kan virkelig ikke stoppe. Du kan sandsynligvis forsinke eller mindske virkningerne af de symptomer gennem visse procedurer og behandlinger, men du sandsynligvis bliver nødt til at opleve nogle af ubehag ene eller anden måde. Din læge bør være i stand til at forklare dine muligheder, hvis du foretrækker behandling eller medicin.
  • Pop en pille mod hovedpine. Det er almindeligt for kvinder at opleve tunge hovedpine og migræne i overgangsalderen. Hvis dette sker, være opmærksom på, at det er normalt. For at afbøde dig selv for den smerte, skal du blot tage piller mod hovedpine. Advil er et godt brand at tage sig af dette ubehag.
  • Moisturize. Du måske bemærke, at i løbet af overgangsalderen, din hud bliver tør og rynket. Igen, dette er normalt. Hvis det sker, skal du blot anvende fugtighedscreme eller lotion til de ramte områder.
  • Tag et bad. Hedeture vil normalt forekomme i dagtimerne. Hvis de gør, så du kan håndtere ubehaget ved at fordybe dig i et køligt bad. Bo der, indtil blinker stilne af. Dette vil hjælpe dig slappe af og klare ubehag.
  • Spis sundt. Når du indtaster overgangsalderen fase, er det stærkt anbefales at spise mere frisk frugt og grøntsager, især dem rig på vitaminer som D, B12 og B6 samt folinsyre. Supplere din kost med tunge doser af calcium til at forhindre udbrud af osteoporose. Du kan pop calcium piller eller drikke tunge doser af mælk.
  • Øvelse. En anden måde at komme igennem denne fase af dit liv uden for meget ubehag er ved at udøve. Svedende det ud vil fjerne din surhed og bidrage til at reducere øjeblikkelige humørsvingninger. Det vil også forberede din krop til de senere stadier i livet hvor en forringelse er uundgåelig. Motion dagligt i mindst 30 minutter til en time.


Forhåbentlig vil disse tips hjælper dig igennem dine endelige stadier af at være en kvinde. Skulle du begynde at opleve de symptomer, sørg for at din familie, især din mand og børn ved, hvad du oplever, så de kan støtte dig, og så de kan forstå, hvad du går igennem.