E2h

Hvordan man skal forstå skizoaffektiv lidelse

Skizofreni er en lidelse

Skizofreni er en lidelse, der påvirker kun én procent af en hel befolkning. Indikationer af denne psykisk sygdom omfatter at have vrangforestillinger, hallucinationer og meningsløse ramblings fra den berørte person. De, der lider af det kan ikke umiddelbart adskilt fantasi fra objektiv virkelighed. Ingen ved endnu, hvad der forårsager skizofreni, men udviklingen viser, at det ikke står alene blandt de mange psykiske lidelser. Indtast skizoaffektiv lidelse.

Skizoaffektiv lidelse er en sammensmeltning af skizofreni og affektive humør symptomer. Ligesom sin forgænger, indebærer det vrangforestillinger kendetegnet ved at have radikale og næsten fantastisk overbevisninger. Den person, der lider af det også ser ting, der ikke er der. Stemninger ændre næsten pludseligt og bipolaritet manifesterer. Undersøgelser peger på fødsels komplikationer og andre hjerne ubalancer som årsager til denne lidelse. Her er nogle tips, der kan hjælpe med at forstå skizoaffektiv lidelse bør du kender nogen, der kan blive ramt af det.

  • Psykose har en masse at gøre med skizoaffektiv lidelse. Ikke at have den dom at fortælle hvad der er virkeligt og hvad der ikke er en del af denne psykose. Hallucinationer og vrangforestillinger er evigt til stede, og i den ene eller den anden måde, skræmme de ting, som den Lidende ser ham. Personen trækker sig væk fra livet, hvilket betyder at han ikke har overskud til at interagere med nogen. De følelser, som de udviser, er som regel dem af ensomhed og mangel på håb. De har maniske og depressive symptomer. På grund af dette, de altid tænker på selvmord og andre former for deres egen død.
  • Diagnosticering for en person har behov for ekspertise, som en mental sundhed specialist. Dette skyldes, diagnosticere for skizofrene affektiv lidelse kan vise sig at være forvirrende. Andre psykiske sygdomme kan have de samme markører.
  • Mange medicin er nødvendig for lidelsen behandling. Det kan tage kombinationer af flere. Ifølge undersøgelser, kan psykoterapi løse de tilbagevendende drastiske humørsvingninger.
  • Antipsykotika kan hjælpe med at reducere forekomsten af hallucinationer og vrangforestillinger. På den anden side, kan anti-depressiva hjælpe befri Lidende af depression og helt eliminerer træthed.
  • Vær på vagt over for bivirkninger. Mens disse er klar retsmidler, kan de ikke love gode bivirkninger. Fra mundtørhed til muskelspasmer, kan en person ramt med skizofrene affektiv lidelse lider disse bivirkninger. Den patient kan blive rastløs og har problemer med seksuelle præstationer. Ikke desto mindre træffe de nødvendige foranstaltninger, selv hvis det betyder at udholde ubehagelige. Disse bivirkninger er svære at fjerne. De kommer med pakken. Hvis bivirkningerne fortsætter, mens problemet stadig eksisterer, så arbejder med en læge har brug for forstærkning.

Hvordan man skal forstå skizoaffektiv lidelse. Psykose har en masse at gøre med skizoaffektiv lidelse.
Hvordan man skal forstå skizoaffektiv lidelse. Psykose har en masse at gøre med skizoaffektiv lidelse.

En person, der lider af skizoaffektiv lidelse går gennem en stor del af ting hver dag. Det er vigtigt for dem, der er omkring ham til at træffe foranstaltninger til at forstå ham.

Udtalelse fra en specialist tæller

Udtalelse fra en specialist tæller. Du kan ikke antage, at en person er en patient af skizoaffektiv lidelse uden en sagkyndig vurdering. Husk, kan andre psykiske sygdomme deler de samme symptomer som den shizoaffective lidelse. Med forkert diagnose, vil forkert medicinering følge. Bortset fra angivelse af karakteren af ​​en sådan psykisk sygdom, skal den sagkyndige også gå tilbage til den enkeltes personlige historie som de bør indpasses i sindet, så han også kan fortælle, hvordan man griber den Lidende.