E2h

Hvordan man skriver en medicinsk release formular: at skrive et brev

Tjek disse medicinske brevskrivning tips

Medicinsk release formularer eller bogstaver er dokumenter, der anvendes af skoler og sportshold at tillade organisationen at søge lægehjælp for den person i tilfælde af en ulykke eller en nødsituation. Skrive et brev som dette er i modsætning til andre bogstaver. Disse tips vil hjælpe dig med at skrive en medicinsk release formular. Du kan oprette en i et par enkle trin. Her er, hvordan man skriver en medicinsk release brev.

Hvordan man skriver en medicinsk release formular: at skrive et brev. Check for en allerede eksisterende formular.
Hvordan man skriver en medicinsk release formular: at skrive et brev. Check for en allerede eksisterende formular.

  1. Check for en allerede eksisterende formular. De fleste organisationer, herunder skoler, sportshold og arbejdsgivere, der kræver en lægelig udgivelse vil give deres egen form. Inden du tager dig tid til at skrive din egen find ud af, om en formular allerede eksisterer. Hvis det ikke sker, kan du skrive din egen, bare følg resten af ​​disse trin.
  2. Titel formularen. Det skal være klart formål, så uanset om det er en grov form eller et brev, skal du bruge en titel udgivelsen, så det er helt klart en medicinsk udgivelse.
  3. Adresse brevet eller form. Hvis udgivelsen kræves af en skole, og de ikke give deres egen foretrukne form, så det bør rettes til skolen, da de er den organisation, der er godkendt i frigivelsen. Tydeligt angive navn og adresse på den organisation, du tilladelse til at søge medicinsk behandling.
  4. Skriv redegørelsen. Erklæringen skal indeholde følgende minimum: dit navn, dit barns navn (hvis til dit barn), tilladelse til lægen, tandlæge og medicinske personale til at søge øjeblikkelig opmærksomhed, hvis du er uarbejdsdygtig (eller hvis dit barn er skadet, når du ikke er til stede ) kontaktoplysningerne for din primære læge og hvem der skal kontaktes i tilfælde af en nødsituation.
  5. Omfatter valgfri medicinsk information. Hvis du (eller dit barn) har nogen medicinske tilstande, der øger deres risiko for skade eller uheld, så staten sådan på formularen. Sådanne medicinske tilstande omfatter astma og allergi.
  6. Have form notarized. For at hævde gyldigheden af ​​denne formular på et senere tidspunkt, vil det have at blive underskrevet, var vidne og notarized.
  7. Tage kopier. Originale medicinske frigivelsesformer bør gives til skolen eller organisation, der er ved at blive godkendt. Kopierne bør gøres for at spare derhjemme, med begge forældre, og med eventuelle journaler, du holder.

Disse skriftligt tips skal hjælpe dig med at oprette en medicinsk release brev. Disse er grundlæggende, hvis du (eller dine børn), er tage del i risikobetonede aktiviteter. Skrive et brev som dette er meget vigtigt. Forsinkelsen i medicinsk bistand, der kan være forårsaget det en forælder eller relative behov, der skal findes kunne være ødelæggende i en nødsituation. Vær sikker på at medtage alle relevante oplysninger i formularen og opbevare en kopi til dig selv.