E2h

Hvordan man tester vandkvaliteten

Der er utallige gange, at mange organisationer og endda specialister advarer folk om vand bevarelse og vandsikkerhed. Deres påstand - det vand, du og din familie drikker kan være forurenet. Det er en meget alvorlig påstand, især da det truer sikkerheden og sundheden for hele familien. Nu, du ønsker vandkvaliteten i dit vand fra hanen, der skal testes.

Hvordan man tester vandkvaliteten. Liste dine egne observationer på vandet.
Hvordan man tester vandkvaliteten. Liste dine egne observationer på vandet.

Det er faktisk en klog tanke at have en vandkvalitet test. Så før du tager en vandprøve til dine mest betroede laboratorium foreninger, tjekke din vandressourcer første til at se, hvis de producerer potentielt skadelige vand.

Du skal bare nødt til at vurdere den lugt, smag, og farven på vandet. Blive advaret, hvis disse egenskaber er unormale. Normalt vand er lugtfri, smagløst, og farveløs. Dit vand kan være forurenet, hvis det har en grim lugt, smager som rust, eller har en tonet farve.

Her er, hvordan dit vand skal testes:

1.. Liste dine egne observationer på vandet. Laboratoriet skal overveje dine egne observationer til sammenligning med deres lab resultater. Du kan også angive andre grunde til, du har mistanke om, at vandet er forurenet. Disse tilfælde kan være gastrointestinal sygdom et familiemedlem etc.

2.. Ring til laboratoriet, der vil teste vandet. De vil give dig instruktioner om, hvordan man korrekt indsamle prøver fra dine vandressourcer. Instruktionerne varierer afhængigt af laboratoriet, du vil vælge, og den form for test, de vil gøre. Normalt vil de give dig flasker eller beholdere til at indsamle prøverne. Følg deres anvisninger og standarder omhyggeligt, fordi en simpel fejl kan medføre unøjagtige resultater.

Vandbesparelse som en del af vandforvaltning virkelig giver mening. Ring til laboratoriet, der vil teste vandet.
Vandbesparelse som en del af vandforvaltning virkelig giver mening. Ring til laboratoriet, der vil teste vandet.

3.. Vandet vil blive testet af laboratoriet. De kan gøre det grundlæggende evaluering af vandet ved at opdage sine standarder, sammensætning og de ​​kemiske eller mineral indhold. Resultatet vil blive vurderet for at se, om det passerede mindstekrav for sikkerhed og sundhed. Hvis ikke, vil de fleste laboratorier gøre en særlig vand test. Denne test kan være:

  • Bakteriologisk test. Denne test vil vise, om dit vand er forurenet med eventuelle sygdomsfremkaldende bakterier.
  • Mineral test. Denne test er beregnet til at afsløre de mineraler suspenderet i vand, og procentdelen af hver af disse mineraler. Ubalance af mineraler er meget farligt for sundheden og selv for vand ved hjælp af husholdningsapparater.
  • Kemisk test. Kemikalier som pesticider og olieprodukter kan true sundhed, når de forurener vandet. Denne test for at bestemme, om vandet har nogen af ​​disse farlige kemikalier.

Du kan overveje at få laboratorieydelser i dit kommunale vandforsyning. De gør regelmæssig overvågning og test af vandets forureninger. Dit nationale sundhedsmyndigheder afdeling kan også være nyttigt i at gennemføre bakteriologiske undersøgelser. Også statslige universiteter har laboratorier, der kan teste vandkvaliteten. Andre betroede enheder, der kan teste vandkvaliteten er lokale ingeniørfirmaer og foreninger, vandforvaltning behandling selskaber og eventuelle private test labs.

Vandbesparelse som en del af vandforvaltning virkelig giver mening

Vandbesparelse som en del af vandforvaltning virkelig giver mening. Men det er mere fordelagtigt for alle, hvis vandforsyningen, at vi spare er sikker. Så hvis du bemærker noget mistænkeligt om dit postevand kvalitet, handle øjeblikkeligt og ringe til nærmeste testcenter.