E2h

Hvordan man undgår en almindelig forkølelse med disse 6 tips

Almindelig forkølelse er grunden til mange studerende og medarbejdere fraværende det meste af tiden. Da det er så almindeligt, hvorfor er det, at det næppe kan undgås? Funny som det synes, er forkølelser ikke taget alvorligt, indtil den når sin alvorlige fase. Forebyggelse almindelige forkølelser er så nemt, at du ikke behøver at tage nogen form for medicin overhovedet. Bare følg de enkle tips nedenfor og nyde livet uden forkølelse.

Hvordan man undgår en almindelig forkølelse med disse 6 tips. Spis masser af frugt og grøntsager.
Hvordan man undgår en almindelig forkølelse med disse 6 tips. Spis masser af frugt og grøntsager.

  • Drik masser af vand. Ja, ofte læse og sagde, men kun få følger denne enkle regel. Vand skyller ud toksiner fra kroppen og genfugter det. Faktisk, det er en generel regel i forebyggelse af enhver form for sygdom siden ordentlig hydrering holder immunsystemet stærkt og gør du føler dig bedre. Drikke klor-frit vand. Klor dræber tarmflora, der er gavnlig for kroppen. Gode ​​tarmflora hjælper med at holde en ordentlig fordøjelse derfor effektiv optagelse af næringsstoffer.
  • Spis masser af frugt og grøntsager. En anden generel regel, men så effektiv. Men de fleste mennesker tror faktisk, at drikke C-vitamin i form af tabletter eller kapsler er nok til at gøre dem "forkølelser bevis". Ingen undersøgelse understøtter ideen om, at en generøs indtag af C-vitamin kan afværge enhver virusinfektion. Men undersøgelser viser, at tre til fem portioner frugt og grøntsager dagligt kan styrke immunforsvaret, således beskytte kroppen mod sygdom ligesom almindelig forkølelse. Hvad er forskellen på at tage i C-vitamin kapsler / tabletter fra at spise frugt og grønt? Svaret er dette: C-vitamin ikke alene kan beskytte dig. Men vitaminerne til stede i frugt og grøntsager som A, E og flavonoider alle arbejder sammen med C-vitamin for at holde kroppen sund.
  • Holdes væk fra personer med kulde. Det kan være svært, især hvis du deler det samme hus og soveværelse. For at beskytte dig selv, holde køkkenredskaber desinficeres. Og hvis det er muligt, ikke deler den samme seng med en syg person. Cold virus kan let overføres fra én person til en anden.
  • Vask dine hænder og bruge hånd sanitizer, når du er på offentlige steder. Du burde vide, at der er flere bakterier i dine hænder end i luften. Derfor er det vigtigt, at du holder dine hænder væk fra din næse og mund, medmindre du har renset dem, samt under neglene. Det er bedre, hvis du bruger engangs håndklæde end at bruge håndtørrer som tørring af hænderne er vigtig for at holde bakterierne væk.
  • Være udstyret med paraply eller jakke i varmt eller koldt årstid. Undgå for meget hotness eller kulde i temperatur, da dette kan svække dit immunforsvar.
  • Hold din krop især dine fødder varme i kolde årstid. Kolde fødder kan påvirke driften af ​​din næse vægge. De næse vægge hjælpe filteret bakterierne i at komme i. Når fødderne er kolde, næsen vægge kontrakt. Således bliver de tørre og kolde, hvilket stopper kirtler fra filtrering bakterier og bakterier.

Hold et sundt immunsystem og slimhinder fungerer korrekt for at undgå fange forkølelse. Disse er alle nemme at følge. Hvis du ikke tager forkølelse alvorligt, kan det føre til værre tilfælde.