E2h

Hvordan man undgår ryg og nakke stamme på kontoret

Ryg og nakke stammer kan ske ofte

Ryg og nakke stammer kan ske ofte, hvis du arbejder på et kontor skrivebord. Mest især hvis du bruger det meste af tiden mødet. Disse to typer af stammen er ofte kaldes "Office Strain". Vaner som ludende eller opholder sig foran en computer i meget lang tid vil bestemt ikke hjælpe din krop. Her er nogle tips til at bringe disse forstyrrende ryg og nakke stammer til ophør.

  • Glem ikke at flytte. Dette er en ubesværet måde at undgå disse stammer. Stående op og strækker sig over et stykke tid nu og da i høj grad vil hjælpe dig med at holde sig væk fra disse stammer. Et eksempel på en simpel rutine er først at hjælpe dig slappe af din nakke del. Face venstre, højre, op, ned side i nogen tid. Dernæst at løsne spændingen af ​​din skulder, rul den frem og tilbage, eller du kan strække opad, som om du forsøger at få noget, der er på et højt niveau. Og derefter dreje dine hofter til at løsne spændingen på hoften. Og for din ryg, bo i en god kropsholdning i lang tid, skal du gøre brystet ud position. Der er en masse af punktafgifter derude for dig at følge. Hvis du følger den rigtige strækker så er du god til at gå.
  • Gør det til en vane at opretholde en god kropsholdning. Sørg for, at din ryg er fladt mod dit sæde. Sætte puder i ryggen kan hjælpe til at bo i en god kropsholdning. Eller du kan prøve at justere højden på din stol. Sørg for, at din fod er på jorden. Hvis du er for kort, kan du sætte nogle ubrugte telefonbøger.
  • Alt det, du oplever, kan ikke rejses af dit arbejde. Du kan forsøge at kontrollere din livsstil. Hvis du har en dårlig sovende vane, kan det forårsage de stammer, som du oplever. Også tjekke din sovestilling, at undgå akavede sovestillinger, kan du bruge ergonomiske puder. En sund kost vil også give dig en kamp mod ryg og nakke stammer. Ligesom i enhver anden klage, en rigtige kost og regelmæssig motion er den mest anbefalede måde at forebygge. På denne måde kan du forhindre dig selv fra andre sygdomme, bortset fra ryg og nakke stammer.
  • Den smerte, du oplever, kan også forårsage af computeren. Hvis du stirrer længe på en computer, du er tilbøjelig til hals stammer. Placer din skærm på en måde, at du ikke bliver nødt til at vippe eller læner sig frem. Glem ikke at hvile dine øjne hver 15 minutter. Stirre på en langt visning, eller lukke øjnene for en stund.

Hvordan man undgår ryg og nakke stamme på kontoret. Gør det til en vane at opretholde en god kropsholdning.
Hvordan man undgår ryg og nakke stamme på kontoret. Gør det til en vane at opretholde en god kropsholdning.

Disse tips kan hjælpe dig med at undgå eller minimere ryg og nakke smerter. Du skal bare nødt til at have en ret livsstil. Du skal også gøre det til en vane at flytte. Det er godt gå rundt på kontoret for en kort periode. Dette vil hjælpe dig skuldertræk væk spændinger og lindre stress, og du kan også få nogle venner ved at vandre rundt på kontoret.