E2h

Hvordan sikres sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen

Når vi siger "FARE", billedet af vores egen arbejdsplads sjældent kommer til at tænke. Folk normalt relatere katastrofale begivenheder køreveje eller fly ulykker, udendørs aktivitet uheld, gas eksplosioner eller giftige udslip.

Vi plejer at glemme, at der er ting i vores arbejdsplads, der også har skadelige virkninger på vores helbred. Uskadelige instrumenter, som vi bruger på kontoret kan være usandsynlige sundhedsfarer, der udgør en reel trussel mod vores sundhed. Vi kan tage for givet blænding fra vores computerskærme, men over tid, kunne disse skade vores syn. Ifølge de seneste undersøgelser, fandt toner i nogle laserprintere udsender partikler, der kan være lige så skadeligt for vores lunger som cigaretter. Virkningen kan variere fra irritation af luftvejene til mere alvorlige sygdomme, såsom hjerte lidelser og endog kræft.

Bortset fra de fysiske trusler

Bortset fra de fysiske trusler, er der også visse situationer, der forårsager os nød. En boss screaming øverst i hans lunger første ting om morgenen skaber følelsesmæssig nød, der kan resultere i dårligt helbred. Selv en rodet kontor kan føje til dit forværring. Sygdomme kan være forårsaget af en masse ting. Vi kan være uvidende om dem. Vi har måske ikke har opdaget dem endnu. Derfor er det betaler sig at være beskyttet: Arbejdssikkerhed er nøglen. Risici kan variere afhængigt af det miljø, du er i, eller i det arbejde, du har.

Hvordan sikres sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen. Stress og udbrændthed.
Hvordan sikres sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen. Stress og udbrændthed.

Derfor er det første skridt til at bevare sundhed og sikkerhed på kontoret er at vide, hvad der kan gøre dig syg.

  • Rengøring - Tag et kig rundt. Hvor rent er dit kontor bordet? Har kontoret har ordentlig ventilation? Er der rodet elektriske ledninger alle omkring dig? Disse er blot nogle af de mere åbenlyse ting at se til. Som sagt tidligere, nogle laserprintere udsender partikler, som kan være skadelige, hvis de indåndes. Det er let afhjælpes ved at sikre ordentlig ventilation på kontoret, som vil hjælpe sprede skadelige kemikalier. At have en ren kontorlokaler minimerer også risikoen for ulykker på arbejdspladsen. Det hjælper også med at give medarbejderen en klarere tankegang.
  • Computere - Det hjælper også at huske på, at computere udsender stråling. Selvom de fleste mennesker ikke er berørt af det, bør nogle andre, især dem med lysfølsomhed tage forholdsregler. Anti-glare skærme er et af de værktøjer, du kan bruge til at reducere mængden af ​​stråling, der bliver udsendt fra skærmene.
  • Stress og udbrændthed - En anden ting, der er mest almindeligt overset er mængden af stress, vi får på kontoret. Kravene til vores job forlader de fleste mennesker bekymrede og bekymrede de mindste ting. Stress, når "positive", rent faktisk hjælper folk opnå. Dette kaldes "eustress", den livgivende form for stress, der holder folk motiverede. Men stress, hvis venstre ukontrolleret, bliver til Achiever fjende og kan bringe ham eller hende i en tilstand af udbrændthed.

Her er nogle forslag til, hvordan man kan håndtere stress på arbejdspladsen:

  1. Etablere et dagligt "ritual", når du kommer hjem. Kør en boble bad og suge i en time eller så at slappe af. Spille nogle afslappende musik. Lette aromaterapi stearinlys og ligge i dit badekar med alle dine sanser tændt til duften af ​​stearinlys, musikken og den dejlige vand omkring dig. Stress-relievers som disse tjener til at få brodden af, hvad du går igennem.
  2. Måske har du brug for en relation med din Skaber. Undersøgelser viser, at folk, som beder og praktiserer tro og religion faktisk føre gladere, mere afbalancerede liv. Nogle gange, når der er ingen, vi kan køre til, kan du henvende dig til din mere åndelig side.
  3. Vurdere din situation. Har du brug for at gøre en drastisk skridt og skifter job? Hvis tingene ikke længere arbejder ud for dig på kontoret, så er det på høje tid, at du overveje en karriere forandring. Dette kan tjene til at bringe tilbage joie d 'vivre eller livslyst, at du engang havde.

Husk

Bortset fra de fysiske trusler. Etablere et dagligt "ritual", når du kommer hjem.
Bortset fra de fysiske trusler. Etablere et dagligt "ritual", når du kommer hjem.

Husk, en fed lønseddel er nytteløst, hvis du hader dig selv, mens du hopper gennem tøndebånd bare for at få det. Opretholde et afbalanceret liv - både en løn, du kan være tilfreds med, i forhold, der lader dig holde din glæde og din fornuft. Tro ikke folk, når de siger, at du ikke kan have alt. Du kan. Når du er i et sted, hvor du kan ignorere eller endda transcendere de daglige irritationsmomenter, der plager arbejdstageren, ved du, at du endelig har opnået en sindstilstand, der kan klare og håndtere sundhed på arbejdspladsen stammer.