E2h

Hvordan skal man behandle bipolar utroskab

Bipolar lidelse er en psykisk sygdom end er kendetegnet ved to ting: mani og depression. Depressive symptomer omfatter følelser af håbløshed, depression, selvmordstanker, sover for lidt eller for meget samt ændringer i spisevaner. På den anden side er maniske symptomer karakteriseret ved forhøjede stemninger, risikabel adfærd, racing tanker og er ude af stand til at sove på alle. Disse humørsvingninger skabe ravage i de personlige og professionelle liv af mennesker, der lider med bipolar lidelse.

Hvordan skal man behandle bipolar utroskab. Rådfør dig med din partners læge / terapeut.
Hvordan skal man behandle bipolar utroskab. Rådfør dig med din partners læge / terapeut.

Genetik og neurotransmitter forstyrrelser opfattes som de vigtigste årsager til bipolar lidelse. I den maniske fase, kan denne manglende impulskontrol forårsage bipolare syge til at være utro til deres partner eller ægtefælle. Hyperseksualitet er et reelt problem og beskæftiger sig med bipolar utroskab er ikke let på alle. Hvordan kan du håndtere bipolar utroskab?

  1. Få vred. Tal med en fortrolig og udtrykke dine følelser til denne person snarere end din partner. Du er nødt til at frigive dine følelser og beskæftige sig med det, før du kan beskæftige sig med det konkrete problem. Hvis du ved, at din partner lider af bipolar lidelse, få vred og flipper ud foran ham, vil ikke hjælpe dig eller din partner på alle. Husk, at han lider af en sygdom, og kan ikke have været i fuld kontrol over situationen.
  2. Undersøg. Få alle detaljerne i hans utroskab. Vide hvilken del af bipolar cyklus (mani eller depression) det utroskab er foregået, kan hjælpe dig med at identificere udløseren til hans vandreår måder. Selvom normalt forbindes med den maniske fase, kan nogle bipolar utroskab ske under depressioner.
  3. Tal med din partner. Kommunikation er vigtig, således at helingsprocessen kan finde sted. Har en værdig samtale med din partner om, hvad der skete. Spørg ham, hvordan han mener om det, og hvordan du kan hjælpe hinanden overvinde utroskab. Kontroller at se, om han har taget sin medicin for sin lidelse.
  4. Kom op med en plan. Du har tilgivet din partner. Nu skal han komme med sin egen plan (med din hjælp selvfølgelig) om at sikre, at utroskab ikke sker igen. Gør det klart, at selv hvis du forstår, at han har bipolar lidelse, engagere sig i hensynsløs opførsel vil ikke blive tolereret. Tag om måder at undgå de fristelser manio-depressiv adfærd bringer. En del af planen bør aktivt overvåge hans indtagelse af ordineret medicin.
  5. Rådfør dig med din partners læge / terapeut. Forklar situationen. Hvis din partner har taget medicin, så spørg hvis disse skal revurderes. Find ud af, om der er andre former for terapi, der kan løse problemet.
  6. Pas på dig selv og finde støtte. Gør det klart for dig selv, at utroskab ikke er din skyld. Elsk dig selv ved at tage sig af dine behov. Gå ud med familie og venner, har "Me" tid ved at gøre ting, du nyder, og find din egen rådgiver, åndelige eller andet. Du skal bruge støtte fra familie, venner og mest især, folk, der undergår de samme udfordringer som dig. Find støttegrupper på nettet eller spørg din terapeut for forslag.

Beskæftiger sig med utroskab er hårdt nok

Beskæftiger sig med utroskab er hårdt nok. Beskæftiger sig med bipolar utroskab er dobbelt så svært. Man kan ikke bare gå væk fra den person, fordi du ved, at årsagen til utroskab er en psykisk lidelse. Må ikke bare gå væk fra situationen. Hvis du virkelig omsorg for den person, arbejde sammen med ham og hans terapeut at bremse hans utroskab. Med en masse kærlighed, tålmodighed og forståelse, kan du hjælpe din partner erobre hans bipolar utroskab.