E2h

Hvordan skal man behandle en diabetiker teenager

Teenagere alene kan være meget svært at håndtere, så meget mere, kan situationen vise sig at være særligt vanskeligt, når teenager er lider af diabetes. Derfor skal du fordoble din indsats for at beskæftige sig med ham for at sikre, at dit barn vil være væk fra enhver skade.

Hvordan skal man behandle en diabetiker teenager. Undgå sammenstød af interesse.
Hvordan skal man behandle en diabetiker teenager. Undgå sammenstød af interesse.

Selvom dette ansvar at håndtere en diabetiker teenager kan være svært, er det stadig vigtigt at gøre denne opgave effektivt. For at hjælpe dig med sådan en rolle, her er nogle retningslinjer for håndtering af en diabetiker teen passende og effektiv måde:

  • Undgå sammenstød af interesse. Oftere end ikke, udtalelser fra forældre og teenagere er i modstrid med hinanden. Denne gang er det dog vigtigt, at du lader din teenager forstå, hvad der kan være og kan ikke være godt for ham. Må ikke pålægge det på en måde, at han simpelthen vil ignorere på grund af simpel irritation. Tal med din teenager i en lav tone.
  • Foretage visse arrangementer. Ungdomsårene er simpelthen en tid, hvor man nyder at prøve nye ting og gøre ting, han nyder. For eksempel kan din teenager elsker smagen af ​​junk food og bare ikke ønsker at give slip på maden. Du ved begge at junkfood er ikke hvilken som helst chance, sundt for en diabetiker teenager. Men i stedet for at forbyde ham til at spise junk food, lave en win-win arrangement. Lad ham spise junk food mindst én gang i en uge, givet, at han accepterer at spise den rigtige mad i sin kost resten af ​​ugen.
  • Lad din teenager blive ansvarlige for sine handlinger. Det betyder ikke, dog, at du ikke vil våge over sundheden for dit barn længere. Det betyder bare, at du skal lade din teenager føler, at hans helbred er hans ansvar. Lad ham forstå, at du ikke kan være sammen med ham hele tiden, så han må være ansvarlig for alle sine handlinger.
  • Lad din teenager deltage i en støttegruppe. Dette kan være så simpelt som at finde en teenager i kvarteret med den samme situation som dit barn. Det vil være en masse nyttigt for din teenager, hvis han kan dele sine erfaringer med andre mennesker. Dine teenager kan endda få nyttige tips fra venner i gruppen i form af behandlingen af ​​hans situation.
  • Giv dine teenage muligheder. Teenagere vil bare gøre alt, hvad den måde, de kan lide det. Derfor vil det være mere effektivt, hvis du giver din teenager mulighed for at vælge sin kost planer og træningsprogrammer. Men sørg for, at alle de muligheder der er bedst for situationen for din diabetes teenager.

I sidste ende, uanset hvor svært det er at håndtere for din diabetes teenager er det stadig et must for dig at se over hans helbred. Af alle de mennesker, han kender, kan du være den eneste til at give din teenager den nødvendige støtte for en sund levevis.