E2h

Hvordan skal man behandle en uventet periode

En menstruationscyklus, selvom generelt regelmæssig og forudsigelig, kan have nogle gnidninger. Bortset fra at have forsinkelser, enhver kvinde, viser undersøgelser, har haft gange i sit liv, da en uventet periode bliver en besværet.

Hvordan skal man behandle en uventet periode. Tag det roligt, når det uventede pludselig sker.
Hvordan skal man behandle en uventet periode. Tag det roligt, når det uventede pludselig sker.

Medmindre du er virkelig heldig at være en af ​​de få kvinder, der har regelmæssig menstruation, skal du forberede dig selv, når din menstruation kommer forud for den sædvanlige dato som du forventer det.

Her er nogle forslag til, hvordan du kan korrekt håndtere din uventede periode:

1. Tag det roligt, når det uventede pludselig sker. Panik er absolut ubrugelig. Det ville kun forværre din situation. Når du indser, at blodet drypper ned dine ben, eller måske har du bemærket pletten på dine bukser, cue selv. Gå til den nærmeste badeværelse og gøre noget for at rydde op. Der er ikke behov for dig at skrige. Du ville simpelthen forlegen dig selv ved at gøre opmærksom på dig selv. Du ønsker ikke at.

2. Vær opmærksom og tænke hurtigt. Når din uventede periode kommer, se om du kunne bruge noget praktisk til at hjælpe dig ud. Hvis du har en sweat shirt eller en jakke, bør du overveje at binde det omkring din talje. Den sved skjorte eller jakke ville dække din røv. Hvis din par bukser allerede er plettet, ville folk ikke mærke til det, da du har overdækningen. Du kan gå på toilettet uden nogen fuzz.

Hvis du er stadig en studerende. Vær opmærksom og tænke hurtigt.
Hvis du er stadig en studerende. Vær opmærksom og tænke hurtigt.

3. Finde ud af at håndtere din knibe. Selvfølgelig finde et hygiejnebind, en pude, eller en tampon bør være nok til at løse dit problem. Men, hvad ville du gøre, hvis din menstruationsblod starter dryp og ingen hygiejnebind, pad, eller tampon er til rådighed? Få et stykke eller nogle stykker af toiletpapir. Fold papiret flere gange. Dit mål er at gøre det tykkere. Hvis det allerede er tyk nok, sætte det i dine trusser. Det burde mindske din angst, indtil du til sidst får chancen for at kigge efter et hygiejnebind, en pude, eller en tampon.

Hvis du er stadig en studerende

Hvis du er stadig en studerende, og du er i skole, gå videre til sygeplejerskens kontor. Skolen sygeplejerske skal være i den bedste position til at give dig de ting, du har brug for. Hun kan endda kilde nogle ekstra tøj, hvis du har brug for at ændre.

4. Hvis du har nogle kammerater, så spørg hjælp fra en betroet voksen. Naturligvis bør en voksen kvinde være i den bedste position til at hjælpe dig. Der er en mulighed for, at hun havde oplevet det samme. Hun skal være i stand til at tilbyde dig nogle praktiske forslag. Hvis du har brug for at søge støtte fra en voksen mand, informere ham i tillid til, at du har "en kvindelig problem". Det burde være nok for ham at forstå eufemisme for din ulejlighed.

Behandl din uventede periode ved at bringe en ekstra hygiejnebind

Behandl din uventede periode ved at bringe en ekstra hygiejnebind, pad, eller tampon. Du kan holde det i din taske. Bortset fra det, forstår din menstruationscyklus at undgå yderligere problemer. Ved at tælle 28 dage fra begyndelsen af ​​din sidste menstruation, bør du være i stand til at forudsige eller bestemme din næste periode. Selv om den gennemsnitlige menstruationscyklus er 28 dage, kan det vise sig at være så kort som 21 dage. Det kunne også strækker sig op til 38 dage.