E2h

Hvordan skal man behandle passiv rygning

I dag, næsten alle er klar over de sundhedsmæssige risici, at rygning medfører. Der er imidlertid stadig masser af rygere. Uanset årsagerne dine venner og familie kan få for rygning, en af ​​de ting, du har brug for at beskæftige sig med, er den passiv rygning, at de vil give videre til dig. Her er hvordan du kan forhindre dig i at over de sundhedsmæssige risici ved passiv rygning.

Hvordan skal man behandle passiv rygning. Orient din ryger venner.
Hvordan skal man behandle passiv rygning. Orient din ryger venner.

  1. Vælg din placering. Vær opmærksom på det sted, hvor du befinder dig i. fleste offentlige områder og kontorer i dag har udpeget ryger-og ikke-ryger områder. Ligesom det ville være uhøfligt for en ryger at ryge i et sted, der er allerede blevet erklæret som en ikkeryger område, du også bør ikke presse rygerne til ikke ryger i områder, der er blevet udpeget som rygeområder. De fleste voksne rygere ved bedre end at ryge i lukkede rum, især når der er ikke-rygere inde alligevel.
  2. Forlad rummet. Der vil være masser af gråzoner, når det kommer til de steder, hvor en person kan ryge. Der er nogle områder, som har store vinduer og god ventilation, og som ikke er deklareret som en ikkeryger område. I dette tilfælde er det muligt for rygerne til at piske ud af deres pind og begynde at ryge ved vinduet eller inde i huset. I dette tilfælde er den bedste måde at håndtere situationen ved at forlade lokalet og enkle vender tilbage efter rygeren har afsluttet sin cigaret. Hover, kan du også bede rygeren til at åbne alle vinduer og fans i rummet, for at forhindre duften af ​​cigaretter fra hurtigt opbygges i rummet.
  3. Place tegn. Bortset fra offentlige områder og de virksomheder, der er blevet udpeget som ikkeryger områder, kan du også tage ansvaret for passiv rygning i dit hus ved at placere ikkeryger skilte på iøjnefaldende steder. Dette vil minde dine ryger venner, at du ikke ønsker at ryge inde i din ejendom. Det er ikke ualmindeligt at leve med en forælder eller ægtefælle, der ryger, dog. I dette tilfælde bør du og rygeren skabe en plan for, hvordan man minimerer lugt i huset. For eksempel kan du lave en regel om, at rygeren kun kan ryge i visse dele af huset eller i gårdhaven. Tilføj i nogle duftende stearinlys inde i huset, og røgen må ikke kunne ses.
  4. Orient din ryger venner. Hvis du har venner der ryger, kan du også orientere dem om din status. Fortæl dem, at dine bihuler er irriterede, når de udsættes for passiv rygning, eller at du ønsker at styre uden om de sundhedsmæssige risici ved passiv rygning. Sørg dog, at du ikke gør dette i en nedladende eller respektløs måde. Efter alt, er rygning et personligt valg omend en skadelig én.

Endelig kan du prøve at åbne tanken om at holde op til dine ryger venner. En masse af rygere er faktisk bevidste om de sundhedsmæssige risici ved rygning og er helt åbne over for tanken om at holde op. Men de som regel brug for nogen til at hjælpe dem gå gennem den vanskelige proces for tilbagetrækning og holde op.