E2h

Hvordan til at administrere et lavement

Udførelse et lavement kan have mange fordele, da det renser tyktarmen

Udførelse et lavement kan have mange fordele, da det renser tyktarmen. Nogle af de større kirurgiske indgreb kræver også administration af et lavement. Hvis du ved hvordan man bruger en douche, så lavement proces vil være bekendt. De ligner hinanden, idet de begge anvender et rør, og den eneste forskel er, at douche sker ved indgivelse vand i vagina i stedet for ind i endetarmen.

Hvordan til at administrere et lavement. Fyld lavement taske med varmt vand, og opløsningen anbefalet af lægen.
Hvordan til at administrere et lavement. Fyld lavement taske med varmt vand, og opløsningen anbefalet af lægen.

Nu har du to muligheder: Lad de professionelle administrerer lavement eller gøre processen selv og reserve dit privatliv. Du ønsker måske at bruge lavement ved dig selv, især nu, at de materialer, der er nødvendige for proceduren kan nemt købes hos din nærmeste apotek. Inkluderet i de ting, du har brug for denne proces er handsker, engangs forklæde, smørende løsninger, inkontinensindlæg, en kande til varmt vand, termometer, klargjorte opløsninger og bækken. Når alle materialer er klar, så forbered dig til at komme videre.

Forbered din krop dagen før denne procedure er gjort. Du er nødt til at gøre dette for at få det bedste udbytte af lavement. For at gøre det, bør du kun spise en let kost bestående af grøntsager og frisk frugt, undtagen bananer. Du vil blive rådgivet også at drikke destilleret vand, mindst 3 liter.

Hvis du er klar, her er de skridt til administration et lavement:

Udførelse et lavement kan have mange fordele, da det renser tyktarmen. Påfør et smøremiddel på lavement sættet dyse.
Udførelse et lavement kan have mange fordele, da det renser tyktarmen. Påfør et smøremiddel på lavement sættet dyse.

 1. Fyld lavement taske med varmt vand, og opløsningen anbefalet af lægen. Der er en klemme på lavement kit. Sørg for, at denne klemme er tændt.
 2. Hold lavement taske, mens slangen ende er nede efter påfyldning en forsyning af vand i posen. Du kan stadig åbne lavement klemmen for at lade luft ud, der kan forårsage kramper.
 3. Hæng lavement pose i en afstand, der vil være let tilgængelig. Hvis du vil administrere lavement til dig selv, så sørg for, at posen ikke er mere end 3 meter fra din endetarm.
 4. Du skal ligge ned på din venstre side, mens dit højre ben er trukket op til brystet. Enhver holdning vil gøre, så længe det du er komfortabel, og processen kan ske uden problemer.
 5. Påfør et smøremiddel på lavement sættet dyse. Anus skal også smøres med den samme agent for jævnere indføring af dyserøret. De smørende opløsninger kan nemt anvendes til anus ved at skubbe det ud.
 6. Sæt dyserøret ind i endetarmen.
 7. Emit væsken inde i lavement posen ved at slippe klemmen. Lad ud al væsken ind i endetarmen. Vejrtrækning gennem munden, vil hjælpe med at lette kramper. Klemmen kan lukkes i et stykke tid, indtil du ikke føler nogen kramper. Frigivelsen af ​​væske bør videreføres efter det.
 8. Fjern forsigtigt dysen.
 9. Vente tre til fem minutter, således at væsken og løsninger kan reagere godt inde i kroppen. Vejrtrækning gennem munden, mens du venter kan hjælpe med at lindre kramper.
 10. Tid til evakuering. Ved hjælp af en hugsiddende snarere end en siddende stilling er bedre, fordi førstnævnte lægger mere pres på maven, og dermed hjælpe frigivelse af afføring.
 11. Rengør lavement kit efter processen. Uanset om du holder det eller ej, rengøring er det stadig sikkert og kræves til hygiejniske formål.

Administrationen et lavement er virkelig simpelt nok til at gøre ved dig selv. Det er stadig tilrådeligt at konsultere din læge først før du gør dette eller andre medicinske procedurer.