E2h

Hvordan til at behandle alopecia areata

Alopecia areata er en forvirrende medicinsk tilstand

Alopecia areata er en forvirrende medicinsk tilstand. Det hovedsagelig forårsager ukontrollable tab af dit hår. Som et resultat, har du skaldet eller udsat pletter på huden. Dette pludselig sker for dig, og kan have brug for at stå det for omkring et år eller deromkring. Selvom ingen kur er blevet konstateret for denne lidelse, kan du stadig stole på nogle medikamenter rettet mod hårvækst stimulation og foryngelse. Her er nogle værdifulde fakta, som du behøver at vide for at lade dig behandle alopecia areata:

  • Bliv ikke frustreret. Du er nødt til at acceptere den virkelighed, at der på nuværende tidspunkt er der ingen pålidelige behandlinger til at løse de presserende problemer som følge af alopecia areata. Du kan overveje en auto-immun respons. Det øger re-dyrkning af dit hår hårsække. Men omfanget af succes afhænger af en række faktorer som alder, faktiske omfang af hårtab, og din evne til at modvirke eventuelle bivirkninger.
  • Få injektioner for auto-immunrespons. Kan finde trøst i at få indsprøjtninger for at undertrykke eller kontrollere den immunologiske reaktion, der er uløseligt forbundet med alopecia areata. Injektioner er rettet eller koncentreret mod skaldet eller udsatte patches. Injektionerne er beregnet til at skubbe hår fornyet vækst i målområderne. Selv om denne form for behandling ikke garanterer 100% succes rate, de dokumenterede tilfælde med immunologiske egenskaber har vist en imponerende stigning i re-voksende hår i målet pletter.
  • Søg læge anbefaling fra din læge. Du kan drøfte med ham mulighed for at få en immunterapi. Det specifikt bruger diphencyprone. Denne behandling proces udløser en allergiske reaktioner rettet mod at neutralisere dine immunceller. En anden god mulighed for dig er at overveje at bruge Rogaine. Det er et aktuelt minoxidil. Det løser dit problem ved at hjælpe og øge hårvækst. Det accelererer hårvækst cyklus, lade dine hårsække til at udvikle hurtigere end de sædvanlige. Og, selvfølgelig, kan det også være rentabelt at foretage en kortikosteroider kursus. Kurset hjælper og vækker dit hår hårsække. Du kan være nødt til at afsætte mellem fire og seks uger for at dække denne terapi godt.
  • Kontakt en udøver af naturmedicin. Naturmedicin kan give dig levedygtigt alternativ i håndteringen hårtab som følge af alopecia areata. Du ønsker måske at gennemgå mesotherapy. Behandlingen koncentrerer sig om stimulering af det midterste lag af din hud. Injektioner er gearet til din hovedbund i håb om, at den regelmæssige vækst i dit hår hårsække stimuleres.
  • Acceptere muligheden for at få nyere behandlingsmuligheder. Nyere forskning på alopecia areata introducerede udnyttelsen af ​​anthralin. Dette koncentrater i at skabe en særlig form for hudreaktion. Det får huden til at opleve en vis grad af irritation, der er afgørende i den teoretiske proces at stimulere hårvækst. Brugen af ​​anthralin er endnu ikke bevist som en sikker kur mod alopecia areata, så det er altid klogt at tage det under direkte tilsyn af din læge.

Hvordan til at behandle alopecia areata. Bliv ikke frustreret.
Hvordan til at behandle alopecia areata. Bliv ikke frustreret.

Ud over de behandlinger, du benytter, spise en sund kost kan også være fordelagtigt. Glem ikke, at dine dårlige spisevaner kan bidrage til dit hårtab.