E2h

Hvordan til at behandle colitis med antibiotika

Colitis er en af ​​de mest ubehagelige colon-sygdomme

Colitis er en af ​​de mest ubehagelige colon-sygdomme, som alle kan opleve. Sygdommen medfører symptomer som mavekramper, konstant diarré, usunde og hurtig vægttab og feber. Betingelsen kan endda føre til mere alvorlige komplikationer såsom tyktarmskræft. Hvis din colitis er forårsaget af bakterier, som er almindeligt kendt som bakteriel colitis, bliver du nødt antibiotika til at bekæmpe disse skadegørere. Ved at dræbe disse organismer vil inflammation reduceres, og symptomerne vil med tiden forsvinde. Her er nogle tips om, hvordan man behandler colitis med antibiotika.

Kontakt en læge. Inden der træffes nogen antibiotika

Kontakt en læge. Inden der træffes nogen antibiotika, så sørg for, at de kan helbrede din colitis. Der findes forskellige typer af colitis og ikke alle af dem kræver antibiotisk behandling. For eksempel er allergisk colitis og colitis ulcerosa betingelser, der ikke er forårsaget af bakterielle angreb. Når dette er sagt, du ville gøre klogt i at besøge en læge og få testet, så du kan finde ud af, hvad er roden af ​​din tilstand. Du skal bruge din læge til at ordinere den rette behandling for dig, da det er temmelig almindelig kendt, at nogle antibiotika rent faktisk kan forårsage colitis. Så sørg for at få undersøgt og tilpasse din behandling med årsagen gennem en læges anbefaling.

Hvordan til at behandle colitis med antibiotika. Tag fluoroquinoloner.
Hvordan til at behandle colitis med antibiotika. Tag fluoroquinoloner.

Tag sulfonamider. Hvis du har bakteriel colitis, så vil din læge vil sandsynligvis anbefale en antibiotisk regime, der vil bestå af sulfonamider, såsom sulfamethoxazol, Bactrim og Septra. Disse antibiotika er kendt for at dræbe og forebygge udvikling af bakterier.

Tag fluoroquinoloner. Floxin

Tag fluoroquinoloner. Floxin, Noroxin, og Tequin er nogle af de populære mærker, der er fluoroquinoloner-baseret. Disse antibiotika kan tages til behandling af colitis. Disse bør være i stand til at fjerne de bakterier, der forårsager inflammation.

Tag cephalosporin. Hvis du har bakteriel eller colitis ulcerosa, så er du måske ønsker at tage cephalosporinantibiotika til din regime. Dette er traditionelt indgives intravenøst ​​og ved injektioner. Imidlertid er orale medier, der sælges også. Ancef, Ceclor, og mandol er nogle af de mærkevarer cephalosporin, som du kan tage.

Colitis er en af ​​de mest ubehagelige colon-sygdomme. Indberetter resultaterne til din læge.
Colitis er en af ​​de mest ubehagelige colon-sygdomme. Indberetter resultaterne til din læge.

Følg recept. Når lægen ordinerer antibiotika kur for din tilstand, så sørg for at holde det strengt. For eksempel, hvis recepten kræver 3 doser af et bestemt antibiotikum en dag så sørg for at følge den. Dette vil sikre, at resultaterne vil være positive. Den recept vil sandsynligvis indeholde anti-inflammatoriske lægemidler samt så sørg for at tage disse som anvist, da det vil medvirke til at reducere betændelse i din kolon foring.

Indberetter resultaterne til din læge. Afhængigt af årsagen og sværhedsgraden af ​​din colitis, kan din behandling med antibiotika tager 7 til 14 dage at gennemføre. Hvis symptomerne ikke forsvinder inden da, så skal du straks gå tilbage til lægen, så han kan justere programmet for dig. Nogle gange gennemprøvede antibiotika mislykkes i at levere kvalitet relief. Når det sker, kan din læge nødt til at finde en anden måde, og det er helt normalt.

Hvis du begynder at bløde og blå mærker under og efter din antibiotika program, så vil din tilstand kan være blevet forværret af medicinen. Umiddelbart søger en ekspertudtalelse fra din læge og få ham til at justere medicin så hurtigt som muligt.