E2h

Hvordan til at behandle influenza symptomer

Influenza er den korte ord for influenza

Influenza er den korte ord for influenza, som er forårsaget af virus inficerer luftvejene. Folk, der udtræder influenza er i stand til helt at komme sig efter en til to uger. Men det er muligt at udvikle alvorlige og potentielt livstruende medicinske komplikationer som lungebetændelse fra et udbrud af influenza.

Influenza eller influenza infektion kan forårsage mere alvorlige sygdomme, og det har en dødelighed på 0,1%. Historisk set har verdensomspændende udbrud (pandemier) forekom flere gange siden influenza virus blev opdaget i 1933. Influenzavira konstant forandring. Dette gør det muligt for viruset at overleve kroppens immunsystem, således at legemet altid er sårbart over for influenzavirus.

Influenza er meget smitsom

Hvordan til at behandle influenza symptomer. Patienterne kan tage over skranken medikamenter til behandling af symptomer på influenza.
Hvordan til at behandle influenza symptomer. Patienterne kan tage over skranken medikamenter til behandling af symptomer på influenza.

Influenza er meget smitsom, hvilket forårsager alvorlige luftvejsinfektion og forårsager stress til kroppen. En patient med influenza vil være i stand til at gå i arbejde eller skole og vil være let påvirket af bakterielle infektioner, hvis influenza er overladt ubehandlet og kroppen er svag. Influenza påvirker 5% -20% af befolkningen hvert år. Mere end 200.000 indlæggelser forekomme på grund af influenza komplikationer og 36.000 influenza ofre dør hvert år.

Den influenza bør ikke ignoreres. Her er et par retningslinjer for, hvordan man behandler influenzasymptomer.

  1. Blive hjemme. Få masser af hvile. Opholder derhjemme vil også hjælpe med at bremse influenza virus, så det ikke spredes til din skole eller arbejdsplads.
  2. Drik en masse væske. Vand er godt for kroppen. Frugtsaft kan give yderligere tillæg til at styrke kroppen. Klare supper som kylling suppe kan give yderligere elektrolytter, som kroppen har brug for.
  3. Undgå at tage alkohol og tobak.
  4. Patienterne kan tage over skranken medikamenter til behandling af symptomer på influenza, ligesom feber. Disse vil ikke helbrede influenza, men vil hjælpe lindre ubehaget. Stoffer som acetaminophen, ibuprofen og naproxen kan anvendes til behandling af feber og smerter. Børn bør ikke gives aspirin, fordi det kan forårsage skade på lever eller hjerneskade (Reyes syndrom).
  5. Hoste expectorants eller undertrykkende midler kan anvendes til behandling af hoste. Damp inhalations kan være nyttige i clearing blokerede næse.
  6. Spis godt. Prøv at spise i løbet af regelmæssige måltider. Fødevarer vil hjælpe kroppen håndtere stress af at blive smittet med influenza-virus.
  7. Patienterne kan tage antivirale lægemidler, der kan mindske varigheden og sværhedsgraden af ​​influenza. Zanamivir og oseltamivir er mere effektive, hvis de gives inden for 48 timer fra starten af ​​influenza.

Nogle influenza symptomer kan begynde at rydde op efter to-tre dage

Influenza er den korte ord for influenza. Influenza er meget smitsom.
Influenza er den korte ord for influenza. Influenza er meget smitsom.

Nogle influenza symptomer kan begynde at rydde op efter to-tre dage. Feber normalt sidste i cirka fem dage, og svaghed og træthed i kroppen kan vare i flere uger. Da komplikationer kan forekomme, skal man passe på så patienterne bliver behandlet på én gang, hvis symptomerne indikerer en mere alvorlig eller kompliceret angreb af influenza opstår. Hvis patienten ikke er i stand til at drikke væske, har blod i spyt, har åndedrætsbesvær, der bliver blå, eller hans feber bliver værre, skal patienten bragt til hospitalet med det samme. Mest sandsynligt er komplikationer som lungebetændelse eller bronkitis er indtruffet, og kræve øjeblikkelig behandling.