E2h

Hvordan til at behandle menstruationssmerter med ernæring

Hvis der er én ting

Hvis der er én ting, du afskyr om din menstruationscyklus, er det sandsynligvis de menstruationssmerter, du nødig opleve hver måned. Du har måske prøvet en masse medicin og behandlingsmuligheder at løse månedlige menstruationskramper, men hvis du ønsker at stoppe det den sunde måde, kan du prøve at forbedre din kost. Selvom regulere din kost ser ud til at være alle triviel, det rent faktisk hjælper. For at finde ud af, hvordan du kan gøre det, så læs videre.

Hvordan til at behandle menstruationssmerter med ernæring. Forbruge flere fødevarer rige på omega-3 fedtsyrer.
Hvordan til at behandle menstruationssmerter med ernæring. Forbruge flere fødevarer rige på omega-3 fedtsyrer.

  • Tag flaxseeds. Hørfrø er rige på omega-3 fedtsyrer og forhindre produktionen af ​​prostaglandin, en af ​​de skyldige for menstruationssmerter. Det foreslås at tage højst to teskefulde hørfrø dagligt og tilføje dem til din mad.
  • Forbruge flere fødevarer rige på omega-3 fedtsyrer. Andre end flaxseeds, der er en masse af fødevarer, der er højt indhold af omega-3 fedtsyrer. Disse fødevarer har anti-inflammatoriske fordele og også undgå frigivelsen af ​​prostaglandin. Sådanne fødevarer omfatter fisk (laks, sardiner, og makrel), nødder, romaine salat og æg.
  • Forøg dit indtag af calcium. En lang række undersøgelser viser, at calcium modarbejder menstruationssmerter. Forskerne fandt, at i løbet af menstruationscyklus, calcium niveau især falder blandt kvinder og resulterer i kramper. Så de formodede, at den stigende calcium indtag kan lindre menstruationssmerter, fordi det forbedrer væskeophobning og muskeltonus. Dag, forøgelse af calcium er bredt accepteret som en linie behandling af menstruationssmerter, med en dosering på omkring 1.000 mg er det mest ordinerede dosis for kvinder. Mens kalktilskud vise sig nyttigt, er der inkorporerer fødevarer med højt calcium i kosten også anbefales. Yoghurt, fedtfattig mælk, ost, og pinto bønner har et højt indhold af kalk.
  • Spis masser af frugt, grøntsager og visse former for kød. Visse frugter, grøntsager og kød er rig på magnesium, B6-vitamin og niacin. Ligesom calcium, bringer alle tre lindring fra menstruationssmerter. Magnesium findes i ananas, broccoli, og nødder. Avocado, bananer, jordnødder og kylling, på den anden side er rig på vitamin B6. Niacin kan findes i kylling og korn. Ligeledes kan du prøve at tage kosttilskud. Magnesiumindtag bør være hvor som helst fra 200 til 320 mg, medens vitamin B6 og niacin bør kun være op til 100 mg.
  • Skær ned dit indtag af koffein og alkohol. Menstruationskramper er forbundet med koffein og alkohol, da disse to fremme væskeophobning. Eksperter foreslår at nedsætte indtagelsen af ​​koffein og alkohol eller, hvis det er muligt, at skære det ud fra kosten rutine. Men hvis du ønsker at indtage alkohol, holde sig til rødvin.
  • Spise flere gange om dagen. Ifølge eksperter er at spise seks små måltider om dagen bedre end forbrugende tre måltider. Denne form for spise vane forbedrer blodsukker og forhindrer træthed, som er nyttige i bekæmpelsen af ​​menstruationssmerter.

Disse kosten justeringer skal overholdes hver måned

Disse kosten justeringer skal overholdes hver måned. Indse, at det ikke vil være så let at indføre og etablere disse i din livsstil, så giv dig selv tid nok. Skulle du finde det ekstra hårdt, mener partner med en elsket en eller ven, der kan hjælpe med at overvåge din kost.