E2h

Hvordan til at behandle norovirus sygdom

Den norovirus sygdom kan forårsage diarré og opkastning

Den norovirus sygdom kan forårsage diarré og opkastning. Der er imidlertid mange tilfælde, at det kan forårsage dehydrering, hvilket er ofte livstruende. Derfor, når du tilfældigvis er smittet med denne sygdom, skal du straks gøre en måde at behandle det. Her er en guide til at hjælpe dig med at behandle norovirus sygdom:

Hvordan til at behandle norovirus sygdom. Bo hydreret meste af tiden.
Hvordan til at behandle norovirus sygdom. Bo hydreret meste af tiden.

  • Bo hydreret meste af tiden. Antallet en fjende, når man taler om norovirus sygdom er dehydrering. Derfor er den bedste teknik til at bekæmpe problemet er gennem opholder sig hydreret. Drikkevand kan være nyttigt, men diarré og opkastning kan forårsage kalium og natrium tab. Derfor er det bedre at drikke mineralske befæstede drinks til dette formål, som den, Gatorade. Du kan også overveje te eller æblejuice til at genopbygge tabte næringsstoffer, men prøv at undgå appelsinjuice, kaffe og sodavand. Hvis opkastning og diarré forårsaget af virus er alvorlige, kan ved hjælp af intravenøs væske være nyttig. På dette tidspunkt er hjælp fra en læge allerede nødvendigt.
  • Forkæl diarré med over-the-counter-piller. Diarré kan forårsage en masse tab i form af ikke blot væske men også kalium. Det er godt at tage medicin for at bremse den væsketab.
  • Spise gode fødevarer for at hjælpe viruset ned. Den norovirus tager tid, før den kan nedbrydes af fordøjelsessystemet. Efter omkring fire timer eller seks timer, begynde at spise små mængder af simple fødevarer. Dette omfatter bouillon, toast, og bananer. Undgå krydret, sure, fede og mejeriprodukter indtil den tredje dag af din opsving.
  • Minimer dine daglige aktiviteter så meget som muligt. Da sygdommen er forårsaget af en virus, er der ingen pille, der kan modvirke den. Din krop vil kæmpe væk virus i sig selv. Derfor er du nødt til at give din krop den meget tiltrængte energi til at bekæmpe virus væk. Så du er nødt til at hvile, få nogle ekstra søvn, og undgå at gøre en masse aktiviteter.
  • Du må ikke tage antibiotika for norovirus sygdom. Antibiotika kun kæmpe væk bakterier og bestemt ikke vira. Derfor, uanset hvor mange antibiotika du tager, kan det ikke hjælpe med at behandle sygdommen.
  • Deal med sygdommen nøje. Den virus er smitsom, og derfor er det meget vigtigt at du håndterer den sygdom med omhu. Mens du behandler din sygdom, notere at undgå deling objekter, du bruger, og selv håndterer fødevarer. Husk, at det er meget let at sprede virus til andre mennesker. Også vaske dine hænder ofte, især når du kaster op og lider af diarré.
  • Søg læge, hvis symptomerne gå på i mere end tre dage. Normalt kan kroppen kæmpe væk denne sygdom i to eller tre dags tid. Hvis diarré og også opkastning sidste i flere dage allerede, det er godt at se din læge allerede. En professionel ved, hvad den bedste metode er at behandle dig væk din sygdom især i kampen væk virus og komme af med diarré, opkastning og dehydrering.


De ovennævnte tips er bedst kendt for at hjælpe folk

De ovennævnte tips er bedst kendt for at hjælpe folk, der lider af infektion af viruset. Men tager til efterretning, at det stadig er bedst at konsultere læger i behandling af sygdommen. Alligevel er det dem, der kan give dig den nødvendige og mest effektive løsning i bekæmpelsen af ​​norovirus sygdom.